Menu
Thea Helseth sammen med makkeren Jenny Marie Rørvik tok seg direkte videre til semifinale i verdenscupen i Poznan. Foto: Javad Parsa / NTB

Helseth/Rørvik og Benske/Tjøm til semifinale i verdenscupen i roing

Den norske båtene med Thea Helseth og Jenny Rørvik og Lars Benske og Ask Tjøm tok seg begge direkte til semifinale i verdenscupen i polske Poznan.

Av NTB | 17.06.2022 12:00:55

Sport: Den kvinnelige dobbeltsculleren med Helseth/Rørvik rodde inn til tredjeplassen i sitt heat. Med tiden 6.53,07 var de snaue tre sekunder bak den amerikanske vinnerbåten med Kara Kohler og Sophia Vitas.

Dobbeltsculleren i lettvekt med Lars Benske og Ask Tjøm vant sitt heat i suveren stil. De var over sju sekunder foran båt nummer to.

Semifinalene går av stabelen lørdag.

Den norske fireren med Einar Solbakken, Ole Amund Storlien, Mathias Foyner Wie og Erling Øyasæter endte sist i sitt innledende heat. I oppsamlingsheatet ble de kun nummer fire og skal ro B-finale søndag morgen.

Den andre norske lettvektssculleren for menn med Oskar Sødal og Jens Holm endte sist i sitt heat og i oppsamlingsheatet ble det en fjerdeplass som kvalifiserer båten til C-finale.

Maia Lund og Oda Aagesen i lettvekt dobbeltsculler for kvinner ble nummer fire i sitt heat og var også i oppsamling. Deet eneste sist og må ta til takke med C-finale.

(©NTB)

Flere nyheter: