reklame for Jakobsen Energiservice
Menu
Pål André Helland sliter med en sin vonde legg og vil ikke være en del av RBKs startellever. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix

Helland ikke i startoppstillingen i toppkampen

Rosenborgs Pål André Helland sliter fortsatt med sin leggskade og vil ikke være med i startoppstillingen til lørdagens storkamp mot Molde, melder Adresseavisen.

Av NTB | 19.06.2020 11:34:58

Sport: Pål André Helland spilte 75 minutter av serieåpningen mot Kristiansund (0-0), men var i ettertid litt stiv i muskulaturen og er det fortsatt.

– Det kommer kamper tett som hagl. Da må vi være helt sikre på at han er hundre prosent for at han skal være aktuell. Og det er jeg ikke nå. Da skal det mye til for at han er hundre prosent i morgen også. I hvert fall for en plass i startelleveren, sier medisinsk koordinator i RBK, Haakon Schwabe, til Adresseavisen.

Heller ikke Anders Konradsen er helt restituert etter sin skade, og ifølge Schwabe er det nå opp til trener Eirik Horneland om han vil ta ham med til Molde.

Moldes kaptein Magnus Wolff Eikrem måtte gå av banen tidlig i annen omgang mot Aalesund med en «føling» i låret. Han er også usikker til lørdagens storoppgjør.

(©NTB)

Flere nyheter: