Menu
Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB

Hektisk natt til søndag

Politiet kan fortelle om en travel natt til søndag med mange ordensforstyrrelser. Søndag morgen befant det seg fire personer i politiarresten.

Av Egil M Solberg | 19.09.2021 07:28:51

Politilogg: Vaktsjef Knut Gjærde ved politistasjonen i Haugesund kan fortelle om en hektisk natt til søndag.

Politiet flere steder på Haugalandet og i Sunnhordland har hatt nok å henge fingrene i.

Det er imidlertid spesielt i Haugesund at politiet har hatt mange oppdrag. Fire personer som oppførte seg dårlig ble pågrepet i byen.

– Det har vært en hektisk natt flere steder i distriktet. Med mange fester, sier Knut Gjærde.

Politiet var i natt også ute i forbindelse med klager på fest og høy musikk.

Fire mann i arrest i natt

Den første av dem var en mann i midten av 20-årene. Han ble funnet sovende på en lekeplass ved Flotmyr. Mannen var så sterkt beruset at han ikke kunne ta vare på seg selv.

En mann i 40-årene var nektet adgang på utesteder ved kaien i Haugesund og nektet å forlate sentrum etter at han var bortvist. Vedkommende ble belønnet med et forelegg på 13.000 kroner søndag morgen.

Deretter var det en mann i slutten på 20-årene som ble funnet overstadig beruset på Indre kai. Han fikk sove ut rusen under trygge omgivelser.

Siste mann var også i slutten av 20-årene. Han hadde hatt som hobby å dra jentene i håret. Han var også overstadig beruset.

Kolliderte med kaien

Det gikk galt under festligheter på en båt i Smedasundet i natt. Motorbåten kolliderte med gjestebrygga på kaien ved 01.45-tiden. Festen ble avsluttet og det er opprettet sak, men ingen personer er meldt skadet. Det er heller ikke meldt om skader på båt eller brygge.

Moped stanset for kontroll

To gutter i slutten av tenårene ble stanset kjørende på med i Haugesund i natt. Føreren hadde ikke gyldig førerkort. Han kjørte også ulovlig med passasjer. Passasjeren brukte heller ikke hjelm.

I tillegg var det også et par oppdrag hvor politiet var ute i forbindelse med fest og høy musikk og ett trafikkforhold i løpet av septembernatta.

Flere nyheter: