powergym
Menu

Hektisk natt for politiet

Bitt av hissig kvinne, ufin på bussen, brann i campingvogn, førerkortbeslag, boligbrann, stakk av med flagg og barn på Pokemon-jakt i natten. Dette er blant sakene i nattens politilogg.

Av Egil M Solberg | 28.08.2016 09:33:39

Bruk av narkotika
En mann ble lørdag kveld påtruffet i Haugesund sentrum, mistanke om bruk av narkotika. Han ble tatt med på legevakten for en urinprøve. Mannen er anmeldt.

Beruset og ufin på bussen
En passasjer ombord i en buss i Haugesund oppførte seg dårlig i beruset tilstand lørdag kveld. Han var både beruset og ufin. Det gikk så langt at bussjåføren ikke ville ha han med videre. Mannen ble plukket opp av politiet og innsatt i drukkenskapsarrest.

Slagsmål på fotballkamp
Det var ikke bare på banen det gikk en kule varmt under oppgjøret mellom Haugesund og Brann lørdag kveld. To tilskuere ble anmeldt for ordensforstyrrelse i forbindelse med kampen.

Brann i campingvogn
Nødetatene rykket ved 23.25-tiden lørdag kveld ut til Slåttevik i Tysvær etter meldinger om brann i en campingvogn. Brannen ble raskt slukket av brannvesenet og ingen personer skal ha kommet til skade.

Førerkortbeslag i Tysvær
En 26 år gammel mann ble fratatt førerkortet etter å ha kjørt bil i 121 km/t over Fjon i Tysvær ved 23-tiden lørdag kveld. Det var UP som gjennomførte gjennomsnittsmåling på stedet.

Boligbrann på Stord
Ingen personer kom til skade da det oppsto en boligbrann på Sagvåg ved 01.20-tiden i natt. Brannen startet i inngangsparti på et rekkehus og ilden ble slukket før den fikk spre seg.

Flaggmann på løpetur med politiet
En beruset 21-åring stakk av med et flagg på Indre kai i Haugesund ved 02-tiden i natt. En politipatrulje satt etter mannen til fots og han ble innhentet etter en løpetur. Mannen ble anmeldt.

Familievold på Karmøy
En beruset 46-åring ble pågrepet etter at han utøvde vold mot sin familie i natt. Ved 00.45-tiden pågrep politiet mannen på fastlandskarmøy. Mannen er siktet for kroppskrenkelse.

Forulempet tjenestemann
En mann var lite samarbeidsvillig da politiet ved 02.30-tiden bortviste han fra sentrum av Haugesund. Skjellsordene han kom med kvalifiserte også til en bot for forulemping av offentlig tjenestemann.

Barn med Pokemon i natten
Politiet tok hånd om to gutter på 12-13 år da de ved 03.30-tiden i natt patruljerte ved Ådlandsbroen på Stord. De to guttene var ute alene for å spille Pokemon. Guttene ble kjørt hjem.

Slagsmål i Sauda
To personer innlot seg i slagsmål med hverandre mens politiet var vitner i natt. Opptrinnet skjedde i Sauda ved 04.05-tiden. Partene ble skilt og bortvist. De er begge anmeldt for ordensforstyrrelse.

Bitt av hissig kvinne
En politimann måtte i natt ha legebehandling etter å ha blitt bitt av en beruset dame i Kopervik. Den 24 år kvinnen ble transportert til legevakten da hun gikk til angrep. Kvinnen var både hissig og oppfarende opplyser politiet. Etter legebesøket ble kvinnen anmeldt arrestert for vold mot offentlig tjenestemann og satt i varetektsfengsel.