powergym
Menu
politi

Hektisk natt for politiet

Hoppet i Smedasundet, leteaksjon i Kopervik, pågrepet i væpnet aksjon, slagsmål, forulemping av politiet og generelt mange ordensforstyrrelser. Slik ble natten for politiet.

Av Egil M Solberg | 28.02.2016 10:02:40

Narkotika og stjålet sykkel
En ruset dame ble påtruffet av politiet i Haugesund lørdag kveld. Hun var da i besittelse av narkotika og en stjålet sykkel. Sak ble opprettet og kvinna ble innsatt i varetekt.

Bråkmaker pågrepet
En beruset person ble lørdag kveld pågrepet i Haugesund, etter at vedkommende lager bråk på flere steder. Under pågripelsen utsatte han politibetjentene for verbale sleivspark. Mannen ble anmeldt for ordensforstyrrelse og forulemping av tjenestemann. Han ble også innsatt i arrest.

Hoppet i Smedasundet
En ung mann hoppet i vannet fra Indre kai i Haugesund ved 00.20-tiden i natt. Dette gjorde han for å skape oppmerksomhet og for å vise seg frem. En redningsaksjon ble iverksatt og mannen hentet i land våt og kald. Han ble videre kjørt til Legevakten for opptining og en sjekk. Mannen blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

Kjørt hjem til bestemor
En 17 år gammel gutt ble i natt anmeldt for både ordensforstyrrelse og for å forulempe offentlig tjenestemann. Hendelsen skjedde ved en pub på Bremnes i Bømlo kommune. Politiet kjørte gutten hjem til bestemoren etter hendelsen ved 00.40-tiden i natt.

Leteaksjon etter overstadig
En tynnkledd overstadig beruset 21-åring forsvant fra en fest i Kopervik ved 00.40-tiden i natt. Det endte med at en større leteaksjon ble iverksatt. Både politi, brannvesen og frivillige krefter deltok i søket etter mannen. Han ble senere funnet sovende i en garasje ikke langt fra festlokalet. Han ble tilsett av helsepersonell før han ble kjørt hjem.

Slagsmål på Indre kai
Tre personer var involvert i et slagsmål på Indre kai i Haugesund ved 01.24-tiden i natt. Den ene personen ble forslått i ansiktet, men hadde ikke behov for legetilsyn. De to andre personene ble bortvist.

Slagsmål på afterski
En mann fikk hoven leppe i et slagsmål på afterski i Sauda ved 01.30-tiden i natt. Den aktive voldsmannen ble bortvist fra sentrum og det kommer ifølge politiet muligens en anmeldelse i ettertid.

Overstadig beruset
En 29 år gammel mann ble funnet overstadig beruset og ute av stand til å ta vare på seg selv på Indre kai i Haugesund ved 02.15-tiden i natt. Mannen fikk være med til legevakten for en sjekk før han ble overnattingsgjest i drukkenskapsarresten.

Bevæpnet politiaksjon
En 20 år gammel mann ble pågrepet under en væpnet politiaksjon på Stord i natt. Det var ved 03-tiden i natt at ambulansepersonell ba om bistand fra politiet etter at de ble truet med kniv. Ambulansefolkene måtte rømme fra privathuset uten å kunne utføre sitt arbeid. Mannen, som ikke ville ha behandling, ble senere pågrepet på bopel. Han er satt i varetekt og anmeldt for trusler med kniv.

Saboterte vaktarbeid
En 23 år gammel mann la seg opp i arbeidet til vaktene ved et utested i Etne i natt. Det endte med at politiet ble bedt om bistand ved 03-tiden. Han ville heller ikke etterkomme pålegg gitt av politiet. Nå er han anmeldt for ikke å følge pålegget fra politiet, samt for ordensforstyrrelse.

Fire bortvisninger
I løpet av natten har det vært fire bortvisninger i Haugesund sentrum. Bakgrunnen har vært både beruselse og upassende oppførsel.