powergym
Menu
Politi

Hektisk natt for politiet

Urinerte blant folk på utested, truet politi med kniv, ungdomsfest ute av kontroll, slagsmål- og narkotika på utested og bilist forsvant etter ulykke. Dette er blant sakene i nattens politilogg.

Av Egil M Solberg | 10.01.2016 12:12:24

Festbråk i Haugesund
Ved 00.16-tiden i natt ble det meldt om festbråk i søndre bydel av Haugesund. En politipatrulje ble sendt til stedet for å roe ned stemningen på festen. Folk på stedet ble bedt om å holde et mer akseptabelt lydnivå utover natten.

Urinerte blant folk på utested
En mann i 20-årene tok seg ikke bryet med å ta turen på toalettet da han besøkte et utested i Haugesund ved 00.40-tiden i natt. Isteden urinerte han på gulvet blant folk inne på restauranten. Da han ble konfrontert av vaktene etterpå, gikk mannen amok og tok kvelertak på en vakt. Han var beruset og vanskelig å ha med å gjøre. Turen gikk dermed til drukkenskapsarresten.

Truet politifolk med kniv
Politiet ble møtt av en truende mann med kniv da de rykket ut til en bolig i Haugesund i natt. Det var ved 01-tiden at politiet mottok en henvendelse på nødtelefonen. En sivil patrulje var først på stedet og det var de som ble møtt av den truende mannen med kniv. De fikk etterhvert kontroll på mannen og situasjonen. Han overga seg og ble innbrakt til varetekt.

Ungdomsfest ute av kontroll
Politiet ble møtt av mange berusede mindreårige da de rykket ut til en ungdomsfest i Urangsvåg på Bømlo ved 01-tiden i natt. Dette var en klassisk ungdomsfest som var kommet ut av kontroll, ifølge politiet. Festen ble avsluttet og ungdommene sendt hjem.

Truffet av hjort
En bilist ble truffet av en hjort på E134 ved Hodnafjell i Tysvær ved 01.50-tiden i natt. Hjorten løp inn i siden på bilen. Viltnemnda ble varslet og satt i kontakt med sjåføren, opplyser politiet.

Slagsmål med vakt og politi
To unge menn havnet i slagsmål på et utested i Haugesund i natt. Vaktene måtte ha hjelp fra politiet for å få roet ned situasjonen. Da politiet kom til stedet roet den ene parten seg, mens den andre fortsatt ville slåss og gikk løs på vakter og politi. Mannen ble lagt i jern og fraktet inn i drukkenskapsarresten. Han er også anmeldt.

Slagsmål på utested i Sauda
En mann ble bortvist fra sentrum av Sauda etter et slagsmål på et utested ved 02-tiden i natt. Mannen var beruset og lite medgjørlig.

Narkotika på utested
Det ble funnet narkotika på en mann i 20-årene inne på et utested i Haugesund i 02.05-tiden i natt. Han ble innbrakt fra Indre kai og mistenkt for bruk av narkotika. Mannen ble ransaket og anmeldt.

Bet og sparket politifolk
En mann i 20-årene ble også pågrepet mistenkt for bruk av narkotika i 02.20-tiden. Da det ble forsøkt tatt blodprøve av mannen, gikk han amok og både bet og sparket politifolkene. Mannen ble dermed overført varetekt.

Fulgte sporene i snøen
En av politiets hundepatruljer fulgte sporene hjem til en innbruddstyv i Haugesund i natt. Det var ved 03.20-tiden at det ble meldt om innbrudd hos Haugesund Auto. Sporene i snøen viste tydelig hvor tyven hadde tatt veien. Hundepatruljen fulgte sporene til søre bydel hvor tyven ble pågrepet i besittelse av tyvegodset. Han ble innsatt i varetekt.

Nedkjølt i snøen
En mann ble funnet nedkjølt på Norheim ved 03.20-tiden i natt. Mannen hadde kranglet med kjæresten og måtte fraktes til legevakten for en sjekk. Etter at mannen fikk varmen i kroppen igjen, ble han kjørt hjem.

Falsk legitimasjon
To ung dame er anmeldt for bruk av falsk legitimasjon på utesteder ved Indre kai i Haugesund i natt. Vaktene på stedet kontaktet politiet og begge ble anmeldt.

Utforkjøring i snøen
En personbil havnet utenfor veien på Kvala ved 02.25-tiden i natt. Det var vanskelige kjøreforhold på stedet. Ingen personer ble skadet i uhellet, men redningsbil måtte rekvireres for å fjerne kjøretøyet.

Blind vold i Haugesund
En mann i 20-årene kontaktet en politipatrulje i sentrum av Haugesund etter at han uprovosert var blitt slått ned inne på et utested, av en ukjent mann. Politiet søkte etter gjerningsmannen i 02.50-tiden i natt.

Falt og slo seg på snøen
En ung mann falt og slo seg på snøen ved Indre kai i Haugesund i natt. En politipatrulje fraktet mannen til legevakten for behandling. Han hadde slått seg i hodet ved 03.20-tiden.

Stakk av etter ulykke
En bilfører kolliderte med en stolpe på Raglamyr ved 03.50.tiden i natt. Han stakk deretter fra stedet. En av politiets hundepatruljer fulgte sporene i snøen og fant mannen i et bolighus senere på natten. Det var politihunden Eos som var i aksjon igjen. Mannen ble tatt med til legevakten for en blodprøve før han ble innsatt i varetekt.