powergym
Menu
politibil natt

Hektisk natt for politiet

Politiet avsluttet ungdomsfest, brøt seg inn og sovnet, frontkollisjon på Karmøy, ville ikke betale for pizza, høy musikk og svært mange ordensforstyrrelser. Les politiloggen her!

Av Egil M Solberg | 27.12.2015 11:28:46

– Det har vært en travel natt for politiet med mye folk ute i hele distriktet. Vi har måtte iverksette flere bortvisninger på grunn av fyll og tull, opplyser operasjonsleder ved Haugaland og Sunnhordland politidistrikt.

HER ER NATTENS POLITILOGG

Ville ikke betale pizzaen
En kvinne i 30-årene på Karmøy hadde bestilt pizza og fikk denne levert på døra. Men da budet kom med pizzaen, nektet hun å betale. Det hele endte med at politiet måtte rykke ut til stedet og pålegge kvinnen å betale.

Overstadig i Haugesund
En mann i slutten av tenårene ble innsatt i drukkenskapsarrest ved midnatt. Han var da blitt så beruset at han ikke lenger var i stand til å ta vare på seg selv.

Høy musikk på Åkra
Politiet måtte ved 00.30-tiden i natt rykke ut til en privatadresse på Åkra Øst. Naboene hadde da klaget på feststøy og høy musikk. En politipatrulje rykket ut til stedet og fikk dempet lydnivået. Den ansvarlige ble også gitt en advarsel.

Ikke i humør
En mann i 20-årene ble kjørt hjem på bopel av politiet etter at han ble funnet hissig og overstadig beruset i Leirvik sentrum i natt. Mannen var ifølge politiet ikke i humør til å være ute blant folk.

Avsluttet ungdomsfest i Haugesund
Politiet måtte rykke ut og avslutte en ungdomsfest i et leid lokale øst i Haugesund ved 01-tiden i natt. Det var da mange berusede ungdommer på stedet, tilløp til slagsmål og mye støy. Mer enn 100 deltakere hadde ifølge politiet vært på stedet.

Tenåring tatt med amfetamin
En gutt i slutten av tenårene ble ved 01.40-tiden i natt anmeldt for bruk og besittelse av amfetamin. Den unge gutten ble påtruffet utenfor et utested i sentrum av Haugesund.

Satte seg opp mot politiet
En mann i 20-årene ble innbrakt til arresten i natt, etter at han ikke ville etterkomme pålegg gitt av politiet. Mannen var overstadig beruset og kranglevoren. Han ble anmeldt for ikke å etterkomme pålegg gitt av politiet.

Angrep vakt på utested
En mann i 20-årene ble innbrakt arresten i Haugesund etter at han gikk løs på en vakt på et utested i natt. Hendelsen fant sted i Leirvik sentrum. Mannen er anmeldt for ordensforstyrrelse.

Vold på dansegulvet
En 22 år gammel mann ble angrep av en 40 år gammel mann på et dansegulvet i Haugesund i natt. Politiet rykket ut til utestedet og fikk fraktet 22-åringen til legevakten. Den fornærmede mannen måtte få sydd noen sting. Saken er anmeldt.

Kranglet seg inn i arresten
En mann i 20-årene ble i natt innbrakt drukkenskapsarresten etter at han satte seg opp mot politiet med å krangle og gjøre seg vanskelig. Mannen var bersuet og kranglevoren, opplyser politiet. Han er også anmeldt for ikke å etterkomme pålegg gitt av politiet.

Frontkollisjon på Brekke
To personbiler frontkolliderte ved Brekke utenfor Kopervik ved 03-tiden i natt. Det var kommet snø og det var glatt veibane da ulykken inntraff. Til alt hell ble ingen personer alvorlig skadet. Den ene bilføreren ble lettere skadet og sendt til legevakten i ambulanse. Det oppsto trafikale utfordringer på stedet etter ulykken.

Overstadig beruset dame
En overstadig beruset dame i 20-årene ble fraktet fra Haugesund sentrum til avrusing i drukkenskapsarresten i natt. Kvinnen var så beruset at hun ikke kunne gjøre rede for seg. Etter en kontroll på legevakten fikk hun sove ut rusen i drukkenskapsarresten.

Brøt seg inn og sovnet
En beruset mann i 20-årene brøt seg inn i et privat hus på Åkrehamn ved 04-tiden i natt. Mannen fant veien til et gjesterom i huset og la seg til å sove. Mannen hadde tatt seg inn i boligen gjennom en ulåst dør. De andre som bor i huset fikk ikke vekket mannen og ringte politiet. Mannen var lite samarbeidsvillig også da politiet dukket opp. Han ble etterhvert kastet ut og anmeldt for ordensforstyrrelse.

Utagerende på nachspiel
En 18 år gammel gutt gikk amok og knuste ruter på et soverom øst i Haugesund ved 06.30-tiden i natt. Mannen var på fest og utagerte slik at politiet ble bedt om å bistå. Mannen var ifølge politiet både beruset og ustabil. Han ble også overnattingsgjest i drukkenskapsarresten.