powergym
Menu
Politi

Hektisk natt for politiet

Til sykehus etter slagsmål, sovnet på fortauet, politiet på LAN-treff, trusler mot politiet, "skrike-mannen" bortvist og mann løp inn i butikkvindu. Dette er noen overskrifter fra politiloggen.

Av Egil M Solberg | 18.10.2015 10:53:17

Bortvist fra sentrum
To berusede menn i 20-årene ble bortvist fra Haugesund sentrum i 00.40-tiden i natt. De oppførte seg utagerende og fikk dermed beskjed om å holde seg borte fra området resten av natten.

Kunne ikke ta vare på seg selv
Politiet kom i natt over en kvinne som var så beruset at hun ikke var i stand til å ta vare på seg selv. Hun hadde sovnet på et fortau. Det var ved 00.45-tiden i natt at politiet kom over jenta. Hun ble sjekket på legevakten før hun fikk sove ut i tryggere omgivelser i arresten.

Utvist for bråk på byen
To unge menn stelte i stand en ordensforstyrrelse i sentrum av Haugesund i natt. Dette førte til at politiet bortviste dem fra sentrum for resten av natten. Det var ved 00.50-tiden i natt at to mennene, på henholdsvis 18- og 19 år, ble bortvist. De hadde da stelt i stand bråk på Indre kai.

Overstadig og utagerende
En overstadig beruset 27 år gammel mann ble ved 01.15-tiden i natt sendt i marsj hjemover etter at han utagerte i sentrum av Haugesund. Mannen hadde fått for mye å drikke og oppførte seg dårlig, ifølge politiet.

Sviende nederlag for politiet
Politipatruljen som i natt besøkte LAN-treffet på Åkrehamn, deltok i konkurranse med noen av deltakerne. Patruljen ble invitert til å spille «Chubby Bunny konkurranse» og tapte. – Vi gikk på et sviende, eller egentlig kvalmt søtt, nederlag i natt. Vi tapte i «Chubby Bunny konkurranse» på LAN-treffet på Åkra. We will be back!, skriver politiet på Twitter.

Bortvist på Bømlo
To unge menn ble bortvist fra Svortland på Bømlo av politiet i natt. De ble beordret til å holde seg borte for resten av natten grunnet deres manglende oppførsel.

Bortvist på Stord
På Stord var den en 32 år gammel mann som ikke kunne oppføre seg. I Leirvik ble han konfrontert av politiet etter en ordensforstyrrelse og sendt hjemover. Mannen oppførte seg ifølge politiet dårlig.

Trusler mot politiet
En 40 år gammel mann ble i natt innbrakt til arrest etter en ordensforstyrrelse i Haugesund. Mannen fremsatte da trusler overfor politiet. Det var ved 02.25-tiden i natt at politiet ble utsatt for trusler fra mannen som skulle fraktes ned i drukkenskapsarresten i Haugesund. Mannen er anmeldt både for trusler og ordensforstyrrelse.

Tisset i Kopervik
Offentlig urinering er ikke uvanlig i helgene, men det er fortsatt ikke lovlig. I Kopervik ble to tissetrengte menn bøtelagt i natt. De to hadde stilt seg opp etter en husvegg hvor mange kunne se dem og lot det stå til. Politiet fikk dette med seg og dermed ble de begge bøtelagt.

«Skrike-mannen» ble bortvist
Politiet måtte bortvises en 22-åring fra sentrum av Haugesund i natt, etter at han gikk rundt og hylte i sentrum. Skrikene ble etterhvert så plagsom for omgivelsene at politiet måtte gripe inn. Mannen var overstadig beruset og ble dermed beordret hjem for natten.

Ruteknusing i Sauda
En ukjent gjerningsmann knuste et butikkvindu i sentrum av Sauda i natt. Det var ved 02.15-tiden at politiet fikk inn melding om at noen hadde knust en stor vindusrute i Brugata 19.

Løp inn i vindu og skadet seg
En beruset mann løp rett inn i et butikkvindu i Strandgata i Haugesund i natt. Ruta ble knust og mannen pådro seg mindre sårskader. Han ble sendt til legevakten for behandling.

Drikking på offentlig sted
To unge personer ble i natt anmeldt og bøtelagt for drikking på offentlig sted. Det var en gutt og en jente, begge på 19 år, som ble påtruffet av politiet ved Bytunet i Haugesund mens de drakk på alkoholholdige varer.

Bortvisninger ved Bytunet
Det var flere personer samlet ved Bytunet i Haugesund i natt. Etterhvert ble fire personer bortvist for beruselse og ordensforstyrrelser. De resterende ungdommene på stedet ble anmodet av politiet om å fjerne seg fra stedet.

Arrestert for vold
En mann ble pågrepet av politiet og satt i arrest etter en voldsepisode i Haugesund sentrum ved 03.35-tiden i natt. Det var i Torggata at en mann ble slått ned. Gjerningsmannen ble raskt pågrepet av politiet. Fornærmede ble ikke alvorlig skadet.

Til sykehus etter slagsmål
En mann ble sendt i ambulanse til Haugesund sykehus etter et slagsmål ved Bytunet i 03.57-tiden i natt. I forbindelse med slagsmålet ble tre personer pågrepet og satt i arrest. De er alle mistenkt for å ha deltatt i slagsmålet.