powergym
Menu
politi

Hektisk natt for politiet

Truet med kniv for å få øl, kastet kålhode på møtende bil, trillebår i brann, opptøyer på gatekjøkken, sovnet fra pizza og mange ordensforstyrrelser. Det ble en travel natt for politiet.

Av Egil M Solberg | 11.10.2015 07:43:01

Truet med kniv for å få øl
En mann trakk frem en kniv og truet betjeningen da han ikke fikk servering ved en restaurant på Karmøy lørdag kveld. Mannen var overstadig beruset og ble derfor nektet servering. Politiet pågrep mannen uten videre dramatikk og satte han i arresten. Mannen måtte overnatte hos politiet og må søndag svare for sine handlinger.

Kastet kålhode på møtende bil
En kvinne på Karmøy ble skremt og holdt på å kjøre ut av veien da en møtende bil kastet et kålhode på bilen hennes lørdag kveld. Kålhodet traff speilet på bilen og speilet ble fullstendig ødelagt i hendelsen. Nå jobber politiet med å finne ut hvem som kastet kålhodet. Tips politiet på telefon 02800.

Slagsmål i Haugesund
To menn ble sett inn i drukkenskapsarrest etter et slagsmål i Haugesund sentrum ved 23.30-tiden lørdag kveld. De ble begge anmeldt for ordensforstyrrelse.

Trillebår i brann
Det ble meldt om brann i Kopervik ved 00.30-tiden i natt. Det viste seg da at en trillebår sto i brann i Avaldsnesvegen. Det var diverse gjenstander oppi trillebåren som brant. Dette ble slukket av brannvesenet. En beruset mann i 30-årene ble anmeldt.

Måtte dempe musikken
Det ble meldt om støy fra en fest i Tysvær ved 00.40-tiden i natt. Politiet rykket ut og fikk skrudd av musikken. Festen ble avsluttet og de ansvarlige fikk en advarsel.

Mye høy musikk
Politiet fikk inn flere meldinger om høy musikk fra private fester både i Haugesund og på Stord natt til søndag. Det var spesielt mange henvendelser mellom midnatt og 02 på natten. Politiet har ikke hatt kapasitet til å rykke ut på alle oppdragene.

Opptøyer ved gatekjøkken
Det kom flere meldinger inn til politiet om opptøyer ved et gatekjøkken i Etne ved 01-tiden natt til søndag. Det ble da meldt om bråk mellom flere personer. Politiet rykket ut til stedet og sendte partene i hver sin retning.

Slagsmål mellom mann og kvinne
En kvinne gikk løs på en mann i Åkrehamn ved 01-tiden i natt. Mannen forsvarte seg og slo tilbake. Politiet fikk meldinger om slagsmålet og rykket ut til stedet. En annen kvinne blandet seg da opp i politiets arbeid og laget situasjonen enda mer amper. Politiet fikk imidlertid kontroll på situasjonen og alle ble bortvist fra stedet.

Slagsmål på pub
Det ble meldt om slagsmål ved en pub på Stord i 01-tiden i natt. En mann i 20-årene ble anmeldt for ordensforstyrrelse og bortvist fra Leirvik sentrum.

Vold mot dørvakt
En mann i 20-årene ble pågripe av politiet for vold mot en dørvakt i Haugesund ved 02.15-tiden i natt. Dørvakten skal ikke ha blitt skadet, men vil anmelde saken. Gjerningsmannen ble innsatt i varetekt.

Kvinne kjørte med promille
En kvinne i 50-årene ble anmeldt for kjøring i beruset tilstand i Haugesund i natt. Det var ved 02.30-tiden at hun ble stanset kjørende i  søre bydel. Det ble tatt utåndingsprøve av kvinnen og hennes førerkort ble midlertidig beslaglagt.

Promillekjøring på Karmøy
En mann i 20-årene ble anmeldt for kjøring i påvirket tilstand på fastlandsiden av Karmøy ved  04.20-tiden i natt. Utåndingsprøve ble tatt og hans førerkort ble midlertidig beslaglagt.

Sovnet fra pizzaen
Det ble meldt om røykutvikling i en bolig i Haugesund ved 04.45-tiden i natt. Da brannvesenet kom frem til boligen, viste det seg at en beruset kvinne i 20-årene hadde sovnet fra en pizza i stekeovnen. Hun hadde pustet inn en del røyk og ble kjørt til legevakten for en sjekk. Det var røyklukt i boligen etter hendelsen, men ingen synlige skader.