Menu
Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix

Hektisk natt for patruljene

Politiet i Sør-Vest politidistrikt har i løpet av natten bortvist totalt 35 personer på grunn av fyll og bråk. Det er loggført hele 73 oppdrag lørdag kveld og natt til søndag nord for Boknafjorden.

Av Egil M Solberg | 15.12.2019 10:10:44

Politiloggen: Det har vært en særdeles travel natt for politiet med langt flere hendelser enn vanlig.

– Det har vært travelt, men det har ikke vært noen alvorlige hendelser, opplyser operasjonsleder Brit Randulff ved Sør-Vest politidistrikt til Radio Haugaland søndag morgen.

19.38: En mann i 20-årene ble stanset kjørende uten gyldig førerkort på Førde i Sveio.

19.42: Det ble meldt om skadeverk med knuste ruter hos en bedrift i Sørhauggata i Haugesund.

22.04: En handlevogn eller en plastkurv i plast var satt i brann ved Amanda Storseter.

22.14: Flere ungdommer ble observert ombord i noen båter på Fitjar. Det var snakk om 5-6 personer i 16 års alderen. Båtene lå til kai ved Årskog industriområde og ungdommene skal ha snoket rundt i båtene. Politiet har opprettet sak.

23.30: I Kopervik ble det meldt om at flere berusede ungdommer deltok på en fest. De involverte skal ha vært i 16 års alderen. En politipatrulje fikk avsluttet festen og stengt ned lokalene.

00:30: En mann i 30-årene ble bortvisning fra Leirvik sentrum på Stord. Vaktene ved et utested fikk der problemer med mannen som utagerte.  Mannen ble bortvist av politiet.

00.30: En 17 år gammel jente ble bortvist fra Kopervik. Hun hadde da gjentatt ganger forsøkt å komme inn på et utested. Politiet forsøkte da å komme i kontakt med hennes foreldre, men uten hell.

00.30: Det ble meldt om en ordensforstyrrelse i Karmsundgata i Haugesund hvor to menn i henholdsvis 50- og 60-årene kranglet. De ble bortvist og bedt om ikke å kontakte hverandre igjen denne natten. De var begge beruset. Senere på natten ble den eldste av de to innsatt i drukkenskapsarrest.

00.30: En 19 år gammel oppførte seg dårlig og ble bortvist fra sentrum av Haugesund.

00.36: En mann i 30 års alderen både bet og slo en vakt i Haugesund. Det var i forbindelse med en krangel på et utested at vaktene fikk ut den utagerende mannen. Han var såpass utagerende at vaktene måtte legge han i bakken. Mannen ble satt i arrest og er anmeldt.

01.00: En mann i 20-årene ble bortvist fra Haugesund sentrum etter at han lånte bort sin ID til andre.

01.00: En mann i 60-årene ble funnet liggende i veikanten overstadig beruset i sentrum av Haugesund. Han var så stekt beruset at han måtte innom legevakt. Han ble deretter kjørt hjem hvor andre mer edruelig personer fikk ivaretatt han.

01.15: Det ble meldt om en voldshendelse mellom to person i sentrum av Haugesund. De ble begge bortvist. Den ene mannen var i 30-årene og den andre var 18 år gammel. Den yngste mannen ble påtruffet av den samme politipatruljen senere på natten. Denne gang ble han anmeldt og arrest.

01.30: En gjest i 20-årene ga vakten på stedet en springskalle. Politiet var på stedet og fikk opprettet sak.

01.30: En utagerende 18-åring ble lagt i jern i Leirvik sentrum i natt. Mannen hadde da vært truende. Han brølte og skrek og fremsatte trusler. Blant annet sverget han å ta livet av polititjenestemennene. Han oppførsel ble belønnet med innsettelse i arrest. Han ble også anmeldt for trusler mot politiet.

01.40: Vakter ved et utested i Haugesund ble også utsatt for trusler i natt. En mann på 20 år ble anmeldt og bortvist etter sin oppførsel.

01.40: En mann i 30-årene er mistenkt for promillekjøring etter at han gjentatte ganger rygget inn i en husvegg på Sand. En politipatrulje ble sendt til stedet og det er opprettet sak.

02.00: En mann i 20-årene ble bortvist fra sentrum av Haugesund etter at han hadde hatt en aggressiv adferd.

02.08: En mann i 20-årene forsøkte å slå til en vakt i sentrum av Haugesund. Han var aggressiv og ble dermed innsatt i arrest. Han fremsatte også trusler mot politiet. Nå er han anmeldt for forulemping av offentlig tjenestemann.

02.15: En mann i 20-årene hadde en flaske brennevin med seg i baklomma da han skulle inn på et utested i Haugesund. Han ble aggressiv da vaktene tok fra han drikkevarene. Mannen ble bortvist og fraktet hjem av kjæresten.

03.00: En overstadig beruset kvinne i 30-årene ble påtruffet. Hun fikk overnatte i drukkenskapsarresten etter en sjekk på legevakten.

03.37: En overstadig beruset mann ble funnet ved et parkeringshus i Sørhauggata i Haugesund. Han var vanskelig og overstadig beruset. Etter en sjekk på legevakten ble han også lagt til tørk i drukkenskapsarresten.

03.30: På legevakten påtraff politiet en mann i 20-årene som var slått i ansiktet av en ukjent gjerningsmann. Han måtte sy noen sting og møtte senere på politistasjonen for å anmelde forholdet.

06.23: Politiet rykket ut til en adresse i Haugesund hvor en mann i 60-årene var uønsket. Dette viste seg å være samme mann som ble bortvist fra Karmsundgata tidligere på matten. Han var utenbys fra og bodde på hotell. I natt måtte han imidlertid overnatte i arresten. Han var fortsatt sterkt beruset da politiet innbrakte han. Nå er han også anmeldt.

07.00: En mann i 30-årene kontaktet helsevesenet gjentatte ganger. Han møtte også på sykehuset hvor han krevde å bli innlagt.  Han var imidlertid ikke kvalifisert til noe innleggelse.  Ved 07.30-tiden var mannen tilbake og nektet å forlate stedet. Politiet bortviste mannen.

Flere nyheter: