reklame for Sheiken Bowling
Menu
Her jubler Stjørdals-Blink spillerne etter 4-2 mot Tromsø i 2020. Nå er stemningen i klubben alt annet enn lystig. Foto: Ned Alley / NTB

Hektisk møtevirksomhet i Stjørdals-Blink etter lønnskutt-nekt

Onsdag gikk Stjørdals-Blinks spillere ut og sa at det var uaktuelt å gå ned i lønn. Nå jobber klubben intenst med å berge den økonomiske krisen.

Av NTB | 01.07.2022 13:01:15

Sport: – Vi jobber i tolvte time og vil nok ikke ha mye å si før tidligst i morgen eller mandag, skriver styreleder Erling Johansen i en SMS til NTB fredag.

På klubbens nettside kom det onsdag fram at spillergruppa ikke godtar minstelønn. Tidligere i juni forklarte styreleder Erling Johansen i Stjørdals-Blink at lønnsredusering og minstelønn var et av tiltakene for å redde klubbens økonomi.

Ifølge TV 2 ville bruttolønnen da ligge på 4.000 kroner.

Spillergruppa argumenterer med at det vil være «svært krevende» for flere av dem.

– Ved å gå for et slikt kutt vil flere spillere sette sin egen private økonomi i en svært sårbar situasjon, da flere er avhengig av sin inntekt fra klubben, skrev de i deler av uttalelsen.

Lagets trener Snorre Lillebo forteller til NTB at klubben er midt i prosessen, og at heller ikke han ønsker å uttale seg om saken.

Forrige uke fikk TV 2 opplyst at spillerne har fått muligheten til å terminere kontrakten og forlate klubben gratis dersom de ønsker det. Ingen av spillerne har foreløpig tatt det steget.

(©NTB)