reklame for Jakobsen Energiservice
Menu
Ole Gunnar Solskjær har ikke hatt mye pusterom i sommer. Foto: Martin Meissner, Pool / AP / NTB scanpix

Hektisk «koronasommer» for Solskjær – fikk kun fire dagers ferie

Ole Gunnar Solskjær fikk kun presset inn et fire dagers avbrekk med familien før fokuset ble rettet mot den kommende heseblesende Premier League-sesongen.

Av NTB | 11.09.2020 11:08:08

Sport: Som følge av virussituasjonen avsluttet Solskjær og Manchester United forrige sesong rekordsent. Old Trafford-klubben holdt det gående med europaligaspill til midt i august. Deretter ventet en sjeldent kort ferie.

– Jeg og familien reiste hjem til Norge. Jeg hadde fire dager der. Det var ferien min denne sommeren, sier Solskjær i en fersk podkast i regi av BBC.

Han er klar på at sommeren 2020 ikke ligner på noe han har opplevd tidligere. Den korte pausen gir utfordringer også for kristiansunderen.

– Det er annerledes for meg også. Du har ikke egentlig tid til å hente deg inn igjen mentalt og tenke på nye og andre ideer, sier Solskjær – og legger til:

– Det har handlet om å jobbe med det samme vi har gjort de siste 18–19 månedene, og ikke skape for mange nye ideer i løpet av sommeren.

– Nå handler det om å fintune ting. Du har ikke mye tid til å dvele, sier Solskjær, som heller ikke har fått mye tid til å oppsummere sesongen som nå ligger bak ham.

Den endte med at United knep tredjeplassen i ligaen, samtidig som det ble exit i semifinalen både i europaligaen, FA-cupen og ligacupen.

– Jeg trodde vi skulle klare å kvalifisere oss for mesterligaen, men hadde håpet det skulle bli et trofé på veien også, sier Solskjær i BBC-podkasten.

United serieåpner hjemme mot Crystal Palace neste lørdag.

Europaligaeventyret som sluttet i semifinalen mot Sevilla i forrige måned ble på sett og vis en slags oppkjøring mot Premier League-sesongen som står for døren. United serieåpner riktignok ikke før neste helg, men tiden er likevel knapp.

(©NTB)

Flere nyheter: