Menu
ARKIVBILDE: Norsk Tipping

Haugesunder vant i sola på Kreta

En haugesunder befant seg i solen på Kreta da han ble oppringt av Norsk Tipping denne uken. Han ble litt over en halv million kroner rikere.

Av Egil M Solberg | 01.06.2022 00:10:14

Vinnerlykke: Tirsdag var det klart for den siste Extra-trekningen i mai. Det var en heldig mann fra Haugesund som ble trukket ut som Extra-kandidat og avsluttet våren litt over en halv million kroner rikere.

– Jippi! Det var knall, var mannens første reaksjon da han fikk Telefonen fra Hamar med beskjeden om at han var trukket ut som tirsdagens Extra-kandidat.

Mannen i 60-årene er fra Haugesund, men var på ferie på Kreta da han ble oppringt med den hyggelige beskjeden.

– Jeg er på Kreta nå sammen med kona og vi ligger i sola i 28-29 varmegrader nå, forteller mannen som derfor er noe usikker på om han får sett trekningen på tv.

– Jeg håper å vinne 2 millioner, så vi må satse på det, ler mannen og forteller at dersom han skulle gå til topps vil det dryppe litt på den nærmeste familien, samt at han skal betale ned litt lån.

Den ferierende mannen var allerede sikret en inngangspremie på 212 500 kroner – nå gjenstod det å se om ikke noen av tallene på spillebrettet hans ble trukket ut på kveldens trekning.

Hoppet opp på siste tall

Det ble en spennende kveld for paret på Kreta. Haugesunderen måtte vente helt til siste tall ble trukket før premien hans økte til 531 250 kroner.

– Det var en gledelig nyhet. Den beste og hyggeligste telefonen jeg har fått i mitt liv, sier mannen fornøyd etter sendingen og bekrefter at han og kona fikk med seg trekningen på nett-tv.

– Jeg var ganske rolig, men kona hoppet rundt her som en kasse kaniner, ler mannen.

Mannen har ingen store planer for hva premien skal gå til, men sier de skal ut å spise middag i kveld for å feire.

– Jeg har sittet i joggebuksen, men nå tar jeg på meg finstasen, sier mannen glad og klar til å feire en ekstra fin tirsdag på Kreta med kona.

Dette melder Norsk Tipping.

Flere nyheter: