Menu
ARKIVBILDE: Norsk Tipping

Haugesunder vant 1 mill

En mann fra Haugesund var særdeles godt fornøyd med å bli trukket ut som vinneren av 1 million kroner i Nabolaget fredag kveld. - Nå blir det en ekstra ferie, sier mannen.

Av Egil M Solberg | 24.06.2022 21:29:19

Pengespill: Den som kunne juble aller høyest etter fredagens Nabolaget-trekning var en mann fra Haugesund. Han ble hovedvinneren og det betyr at 1 million kroner på vei til kontoen hans.

– Rett og slett målløs. Oj, oj, oj, var det første mannen sa da Norsk Tipping snakket med ham på telefonen.

Han satt i bilen da han fikk beskjed om at han var fredagens millionvinner.

– Jeg så kupongen jeg hadde inne hadde gått ut, så jeg leverte inn en ny. Dette er helt fantastisk. Jeg er i bilen på vei til en fotballcup. Dette krydrer det hele må jeg si. Det er helt enormt, sier Haugesund-mannen.

Han sier det blir en ekstra ferietur i sommer, mens det meste av pengene skal gå til å nedbetale gjeld.

– Vi har bestilt ferie, men det spørs om det ikke blir noe ekstra nå. Det blir litt kos. Jeg vet nesten ikke hva mer jeg skal si. Det er ikke meningen å virke kjedelig, men jeg er rett og slett målløs, sier han.

Flere nyheter: