Menu
Arkivbilde: Norsk Tipping

Haugesunder ble Nabolaget-millionær på bursdagen

Det ble en bursdag utenom det vanlige for en heldig kvinne (49) fra Haugesund. Fredag kveld vant hun 1.000.000 kroner i Nabolaget.

Av Egil M Solberg | 22.01.2021 23:10:22

Nabolaget: Kvinnen fylte 49 år, men på grunn av dagens koronasituasjon droppet hun feiring og hadde en rolig kveld foran TV’en sammen med sønnen.

Så ringte mobilen og på displayet lyste Norsk Tippings vinnernummer.

– Har jeg vunnet penger? spør kvinnen da Norsk Tipping tar kontakt og holder henne på pinebenken litt for lenge.

– Nei, nei, nei. Tuller du nå? Det er ikke sant? Herregud. Nei, nei, nei.

Milliongevinsten ble vanskelig å ta inn over seg for den ferske Nabolaget-vinneren, som reagerte med både latter og vanntro.

– Jeg sitter jo og håper litt hver lørdag, at det skal komme en telefon med beskjed om at jeg har vunnet i Lotto, men dette var veldig uventet. Det er moren min som pleier å kjøpe Nabolaget-kuponger til meg fordi hun mener jeg bør spille, ler Haugesundskvinnen, som ønsker å være anonym.

49-åringen ønsket å bruke pengene på å reise, når omstendighetene tillater det igjen, samt å unne seg litt mer frihet.

– Jeg har ikke ord. Det er helt fantastisk. Jeg har alltid tenkt at om jeg noensinne skulle få en slik telefon, som nå, kom jeg til å skrike høyt. Men jeg fikk en helt annen reaksjon enn jeg hadde forestilt meg. Det er mye å ta inn over seg. Jeg må nesten få lov å sette meg litt ned og la det synke inn. Så må jeg ringe min mor og takke henne, avslutter jubilanten.

Vinnerkupongen ble kjøpt på Nærbutikken Auklandshamn i Sveio.

Flere nyheter: