Menu
Haugesunds keeper Helge Sandvik er smittet av korona. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Haugesund-spiller er koronasmittet

Haugesund-keeper Helge Sandvik er koronasmittet og i isolasjon. Det påvirker ikke resten av laget som startet med treninger igjen mandag.

Av NTB | 13.04.2021 15:20:33

Sport: – Det går greit med meg. Det er som en kraftig influensa. Formen er stigende nå, sier Sandvik til Haugesunds Avis om covid-19-sykdommen.

Sandvik har vært i isolasjon helt siden datteren hans ble smittet 27. mars. Dermed påvirkes ikke resten av Haugesund-laget av keeperens sykdomssituasjon.

Mandag ble koronarestriksjonene på Haugalandet lettet. Det innebar at Haugesund satte i gang med fellestreninger etter en lengre periode med full stans.

Også resten av toppfotballen i Norge kan gjenoppta treninger igjen etter at toppidrettsutøvere får unntak fra det strengeste tiltaksnivået. Treningskamper blir trolig tillatt fra helgen, og seriestarten 8. og 9. mai er i rute.

Flere eliteserielag har vært rammet av koronautbrudd denne våren. I mars var det sju spillere på Stabæk som fikk påvist viruset. To spillere i Vålerenga fikk korona, og i Mjøndalen kom det ni positive prøver på kort tid.

(©NTB)

Flere nyheter: