reklame for Utvik Autoservice
Menu
Arkivbilde: E. Solberg / Radio Haugaland

Haugesund sparebank skal satse digitalt

Teknologigrunder Tore Fremmersvik er valgt inn i styret hos Haugesund sparebank. John Erik Hagen er valgt inn som ny styreleder. Han har også lang erfaring innen digitalisering.

Av Egil M Solberg | 18.06.2020 13:32:31

Næringsliv: Som regiondirektør i Kystverket har John Erik bred nasjonal og internasjonal erfaring innen ledelse og digitalisering, heter det i en pressemelding.

John Erik har hatt flere lederverv knyttet til utarbeidelse av global strategi for digitalisering innen shipping, og har utgitt en fagbok om global maritim digitalisering.

Haugesund Sparebank sitt styre er også ytterligere styrket med kompetanse på teknologi og strategi, gjennom Tore Fremmersvik. Tore er gründer og daglig leder i teknologiselskapet Appex.

Med tanke på den raske innovasjonen og utviklingen innenfor digitale verktøy og tjenester, er det ekstra viktig for banken nå å styrke oss innen dette området, heter det i pressemeldingen.

– Jeg er stolt av å bli spurt og håper jeg kan bidra i styret med min kompetanse og erfaring, særlig innen digitalisering, sier Tore Fremmersvik.

Flere nyheter: