reklame for Utvik Autoservice
Menu
FOTO: Seagulls

Haugesund Seagulls mangler 400 000,-

Haugesund Seagulls mangler 400 000,- for å kunne starte sesongen. Sponsorene uteblir og nå ser det svart ut for klubben.

Av Egil M Solberg | 01.09.2020 11:35:52

Idrett: Det nærmer seg sesongstart for ishockey og i disse dager skulle klubben hatt alt fokus på den sportslige forberedelsen. Men slik er det ikke når kassen er tom.

– Dessverre så har vi, som så mange andre idrettslag, opplevd at sponsormarkedet har endret seg dramatisk som følge av den pågående pandemien. Vi opplever at eksisterende sponsorer ikke har anledning til å bli med videre og at nye
sponsoravtaler er krevende å få på plass, heter det i en pressemelding fra klubben.

Dette har satt Haugesund ishockeyklubb i en krevende økonomisk situasjon og per i dag har ikke klubben tilstrekkelige økonomiske ressurser til å fullføre en full sesong.

På bakgrunn av dette så har styret kommet til den tunge beslutningen at de må vurdere å trekke A-laget fra spill i 1. divisjon kommende sesong med mindre de innen 8. september har på plass en forsvarlig økonomisk plan for sesongen.

– Vi bretter nå opp ermene og mobiliserer alle krefter i klubben i et siste forsøk på kunne redde sesongen og at våre tilhengere skal få oppleve hockey på Haugalandet i vinter, skriver klubben.

Klubben må ha på plass 400 000,- i friske midler for å få dette til.

Dette opplyser Anna Dahlqvist, leder i Haugesund Ishockeyklubb i pressemeldingen.

Flere nyheter: