Menu
Haugesundspillene jubler etter Mads Sandes 2-0-scoring mot Rosenborg i serien torsdag. Foto: Ole Martin Wold / NTB

Haugesund herjer med Rosenborg på Lerkendal – leder 3-1 til pause

Det står hele 3-1 til Haugesund mot et rystet Rosenborg etter en særdeles underholdende og målrik første omgang i Trondheim.

Av NTB | 25.05.2022 19:01:02

Sport: De siste oppgjørene mellom klubbene har vært både målløse og jevne, men det ble en tidlig kalddusj for Kjetil Rekdal og hans menn torsdag kveld.

Ti minutter ut i kampen fikk gjestene straffe etter at RBK-keeper André Hansen sklitaket Alioune Ndour. TV-bildene viste tydelig at sisteskansen var på ball, men dommer Kai Erik Steen dømte likevel straffe til store protester og pipekonsert. Fra 11-metersmerket var tidligere RBK-spiss Alexander Søderlund sikker.

Rosenborg var tydelig preget av åpningen og ti minutter senere kom det et nytt baklengsmål. Denne gangen var Søderlund servitør for Mads Sande, som bøyde ballen forbi Hansen og til 2-0 fra drøye 20 meter.

Ti minutter før hvilen reduserte RBKs målgrossist denne sesongen, Stefano Vecchia, på et velplassert frispark. Men Haugesund svarte med en gang ved Ndour som ble spilt gjennom alene med Hansen. Dermed står det 1-3 til gjestene ved pause.

(©NTB)

Flere nyheter: