Menu
Ibrahima Koné er klar for Sarpsborg 08. Her i aksjon mot Vålerenga i 2019. Foto: Audun Braastad / NTB

Haugesund-angriper klar for Sarpsborg 08

Haugesund-spiller Ibrahima Koné går fra Haugesund til Sarpsborg 08. – God avtale for alle parter, sier Haugesunds sportslige leder.

Av NTB | 11.01.2021 07:23:21

Sport: Haugesund opplyser selv på egne sider at Koné kun må bestå den medisinske testen hos Sarpsborg 08 for at alt skal være i orden. 21-åringen er for øyeblikket på ferie i hjemlandet Mali. Kontrakten med Sarpsborg 08 strekker seg over tre år.

– Vi har fått på plass en avtale som alle parter er fornøyde med, og som innebærer at Ibrahima får anledning til å restarte i nye omgivelser. Han kom hit som en veldig uferdig unggutt for tre år siden, men har utviklet seg mye og tatt store steg i løpet av disse årene, sier sportslig leder Eirik Opedal i Haugesund.

Angrepsspilleren har tilbrakt tre sesonger i Haugesund inkludert et seks måneders utlån til Adana Demirspor i Tyrkia. I Eliteserien har Koné notert seg for 48 kamper og åtte mål.

– En kraftpakke av en spiss med bra tempo og gode avslutningsferdigheter både med bein og hode, beskriver Sarpsborg 08s sportssjef Thomas Berntsen.

(©NTB)

Flere nyheter: