Menu
Dennis Hauger nærmer seg en avklaring om framtiden. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Hauger varsler snarlig offentliggjøring om framtiden – fortsetter ikke i Prema

Formel 2-fører Dennis Hauger mer enn antyder at han allerede kommende uke kommer til å offentliggjøre hvilket team han skal kjøre for neste sesong.

Av NTB | 30.10.2022 20:31:07

Sport: Aurskog-gutten, som langt på vei er ferdig med debutsesongen i Formel 2-sirkuset, var søndag gjest i Viaplays studio i forbindelse med VM-runden i Formel 1 i Mexico.

Der fikk han naturlig nok spørsmål om egen framtid og når en endelig avklaring kan komme.

Hauger har tidligere antydet at han trolig ikke fortsetter i Prema i 2023. Det gikk han svært langt i å bekrefte søndag.

– Vi kan jo si at det ikke blir med Prema. Det er veldig sikkert. Mest sannsynlig kommer vi med noen nyheter i løpet av uken. Vi får se om vi kan offentliggjøre noe da. Jeg tror det blir et kult neste år, smilte romerikingen.

Han ville ikke gå nærmere inn på hvor mange team han har hatt tilbud fra den siste tiden.

– Det har vært mange tilbud. Det har ikke vært dét det har stått på. Men det er det å ta det riktige valget som har vært det vanskelige. Vi har jobbet mye med det når det nå har vært pause, sa Hauger.

Viaplay-ekspert Thomas Schie er ikke i tvil om at valget aurskogingen nå skal ta, blir uhyre avgjørende.

– Det er et utrolig viktig valg. Sesongen neste år blir om ikke hundre prosent avgjørende, så veldig avgjørende for videre karriere. Det blir spennende å se hva dere lander på til slutt. Det er flere gode team å velge mellom, sa han på kanalens sending.

Formel 2-sesongen avsluttes i Abu Dhabi fra 18. til 20. november.

(©NTB)

Flere nyheter: