Menu
Dennis Hauger var involvert i en tidlig krasj i Formel 2-løpet på Silverstone. Foto: Grand Prix Photo/ NTB

Hauger ute av Silverstone-løpet etter ekkel krasj: – Ser ut til å gå bra

Dennis Hauger fikk sitt Formel 2-løp på Silverstone tidlig ødelagt etter en kollisjon med israelske Roy Nissany. Nordmannen er OK tross en liten smell.

Av NTB | 03.07.2022 12:16:05

Sport: Hendelsen skjedde allerede på den første runden av hovedløpet. Nissany presset Hauger ut av banen, og nordmannen fikk i forbindelse med det ødelagt hjulstillingen på bilen.

Deretter skled Haugers Prema-bil en stund på gresset før han krasjet i Nissany i stor fart da Dams-føreren skulle svinge til venstre.

Bilen til Hauger var i en kort stund oppå Nissanys bil, men det så ut til å gå fint med israeleren. Hauger gikk ut av bilen for egen maskin, men 19-åringen så noe plaget ut og haltet litt. De to ble deretter kjørt til medisinsk test, noe som er obligatorisk om man er involvert i et sammenstøt.

Det ble tidligere snakket om at han hadde pådratt seg en skade i håndleddet, men senere kunne manager Harald Huysman opplyse at det ser bra ut for det norske motorsporttalentet.

– Det er ikke bra. Hodeløs situasjon, fortsetter Huysman om kollisjonen.

Huysman sa videre at det ser ut til at Hauger er klar til neste VM-runde i Østerrike om kun en uke.

Hauger startet langt bak søndag og hadde ikke avansert noe før uhellet med Nissany inntraff. Hauger har til tider vært veldig uheldig i starten av Formel 2-sesongen, men i de to siste rundene har han tatt sine to første seirer i Formel 2-mesterskapet.

Nordmannen ga seg selv et tøft utgangspunkt da han ble nummer 13 på kvalifiseringen, og lørdag falt han to plasser i sprintløpet og ble nummer 15.

Amerikanske Logan Sargeant vant løpet, med Theo Pourchaire (Frankrike) og Liam Lawson (New Zealand) på plassene bak.

– Det ser ut til at han ikke har pådratt seg noen skader. Vi var redde for håndledd og ribben, men det ser ut til at det går bra. De skal holde ham til observasjon en times tid, sier Huysman til Viaplay.

Først vant han sprintløpet i Monaco før han vant hovedløpet i Baku.

(©NTB)