Menu
Dennis Hauger ble stoppet av problemer med bilen i kvalifiseringen i Frankrike. Foto: Grand Prix Photo / NTB

Hauger stoppet av bilproblemer – ble nummer 18 i kvalifiseringen

Formel 2-fører Dennis Hauger måtte gi seg underveis i kvalifiseringen foran VM-runden i Frankrike med problemer med bilen. Han endte til slutt på 18.-plass.

Av NTB | 22.07.2022 19:20:46

Sport: Med sju minutter igjen av kvalifiseringen viste TV-bildene at nordmannen kjørte av veien og stoppet bilen. Tydelig var det problemer med bilen som stoppet Prema-føreren. Da lå han på 13.-plass, og i etterkant ble han dyttet ned flere plasser til en 18.-plass.

Det gir nordmannen en stor jobb resten av helgen. Det skal som vanlig kjøres både sprintløp og hovedløp på banen vest for Marseille. Sprintløpet kjøres lørdag ettermiddag, før hovedløpet går av stabelen søndag formiddag.

Aurskog-gutten kan vise til to seirer i en sesong som også har budt på mye motgang. De siste ukene har han og Prema-laget trøblet med å få skikkelig fart på bilen. Det har gitt en rekke svake plasseringer.

Hauger har spesielt slitt i kvalifiseringene, og fredag var intet unntak. Han fikk en opptur da han for snart to uker siden kjørte seg opp fra 15.- til 4.-plass i hovedløpet i Spielberg i Østerrike.

I VM-sammendraget ligger Hauger på 7.-plass med 67 poeng etter 16 av 28 løp. Felipe Drugovich fra Brasil topper med 154 poeng.

(©NTB)

Flere nyheter: