reklame for Sheiken Bowling
Menu
Dennis Hauger i aksjon på Monaco-banen. Foto: Grand Prix Photo / NTB

Hauger på 7.-plass etter solid løp i Monaco

Dennis Hauger fulgte opp lørdagens sprintseier i Monaco med et godt hovedløp. Nordmannen ble nummer sju, mens Felipe Drugovich vant fra beste startspor.

Av NTB | 29.05.2022 11:15:55

Sport: Hauger markerte seg umiddelbart med en fantastisk start der han passerte tre biler og klatret til 5.-plassen. 19-åringen fra Aurskog satte også beste rundetid på 11. og 13. runde, kort etter at han hadde byttet dekk, men senere skulle det bli vanskelig å avansere ytterligere på den trange gatebanen i Monaco.

Etter at sikkerhetsbilen var ute på 24. og 25 runde, og feltet samlet seg, ble det så å si ingen endringer blant de åtte-ni beste. Det ble i alt kjørt 42 runder i søndagens hovedløp.

Det sies at det er nesten umulig å kjøre forbi på den tradisjonsrike banen, og MP-føreren Drugovich klarte å forsvare sin ledelse fra start til mål. Brasilianeren øker dermed sin ganske solide ledelse i Formel 2-sammendraget.

Theo Pourchaire (ART) ble nummer to og Juri Vips (Hitech) nummer tre.

Prema-fører Hauger har hatt en strålende helg på en av motorsportens mest anerkjente baner. Lørdag tok han sin første seier i Formel 2 da han vant sprintløpet.

Nordmannen tar seg med søndagens poeng opp til 12.-plassen i Formel 2 sammenlagt.

Neste Formel 2-løp går også på en gatebane, i Aserbajdsjans hovedstad Baku. Det kjøres om to uker.

(©NTB)

Flere nyheter: