Menu
Dennis Hauger ble nummer elleve i Østerrike lørdag. Foto: Grand Prix Photo / NTB

Hauger nummer ti i sprintløpet i Østerrike

Formel 2-fører Dennis Hauger greide ikke å hevde seg i toppen fra startposisjon 15 og ble nummer ti i sprintløpet i Østerrike lørdag.

Av NTB | 09.07.2022 18:46:12

Sport: Hauger startet som nummer 15 som følge av en svak kvalifisering fredag. Han avanserte raskt noen plasser, men han kom seg bare opp til 11.-plass i løpet av 28 runder. Etter en straff til danske Frederik Vesti i etterkant klatret Hauger opp til tiendeplass. Det gir likevel ingen poeng i VM-sammendraget.

Hauger har slitt siden seieren i Baku for to runder siden. På Silverstone leverte han en dårlig kvalifisering før han var involvert i en stygg krasj i hovedløpet. I Østerrike fikk han heller ikke helt gli i kvalifiseringen og endte utenfor topp ti.

Fra startnummer 15 greide ikke Hauger å avansere nok til å få poeng i lørdagens sprintløp, som Hitech-fører Marcus Armstrong fra New Zealand vant. Franske Theo Pourchaire og australske Jack Doohan fulgte deretter på pallen.

Hovedløpet i Østerrikes Grand Prix kjøres søndag formiddag. Der starter Hauger igjen som nummer 15, og topp ti får poeng i sammendraget.

(©NTB)