reklame for Sheiken Bowling
Menu
Dennis Hauger og hans team testet bilen i kvalifiseringen i Bahrain fredag. Foto: Terje Pedersen/ NTB

Hauger i juryens søkelys i Formel-2-kval – ble nummer 15

Dennis Hauger kjørte inn til 15.-plassen i Formel 2-kvalifiseringen på Sakhir-banen i Bahrain fredag, men var irritert etter målgang.

Av NTB | 18.03.2022 18:19:33

Kultur og underholdning: Nordmannen slo ut med den ene armen og virket oppgitt da han styrte mot depotet. Han gjorde en feil i siste sving.

– Det er selvfølgelig veldig irriterende. Jeg kom litt for raskt inn i svingen og fikk en skrens, sa Hauger etter gjennomført kval-kjøring.

Hauger var innblandet i en situasjon underveis i kvalifiseringen der han så ut til å sjenere en konkurrent, men et par timer etter kvalifiseringen var han ikke ilagt noen straff.

Lørdag skal Hauger delta i sprintkonkurransen mens det søndag er hovedløp.

Den norske motorsportprofilen hadde tidligere på dagen gjort unna ti runder på treningsbanen. Da alle var ferdig med treningen, hadde Hauger stått for den tiende beste tiden.

Raskest av alle var brasilianeren Felipe Drugovich.

Hauger har vært en del av Red Bull-akademiet siden høsten 2017, men kjører for Prema. Det gjorde han også i 2021.

I fjor vant Hauger suverent Formel 3-mesterskapet. Lenge ble det hvisket om hans talent, men nå snakkes det høyt om Aurskog-guttens sjanser til å greie det «umulige» og bli Norges første Formel 1-fører.

F2-kalenderen består av 13 løpshelger. Det er en dobling av det Hauger kjørte på nivå tre. Etter de to første løpene i Bahrain, forflytter sirkuset seg til Saudi-Arabia. Der skal det kjøres nye to runder.

(©NTB)

Flere nyheter: