Menu
Jørgen Hatlehol forlater AaFK og er klar for Bryne. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Hatlehol klar for Bryne

Jørgen Hatlehol forlater eliteserieklubben Aalesund og er klar for Bryne i 1. divisjon. 25-åringen har spilt over 100 kamper for tangotrøyene.

Av NTB | 01.08.2022 10:20:46

Sport: AaFK opplyser om overgangen på sine nettsider.

Hatlehol har fått lite spilletid de siste sesongene og står med to opptredener hittil denne sesongen for klubbens A-lag. Han har spilt i alt 104 kamper og scoret fire mål for AaFK.

– Vi har hatt en dialog rundt dette over tid, og vi har vært åpen for å se på muligheter som eventuelt måtte dukke opp. Bryne har hatt et sterkt ønske å knytte til seg Jørgen, han har selv lyst til dette, og det ble for oss veldig naturlig da Jørgen trenger å spille fotball på høyest mulig nivå, sier sportslig leder i AaFK, Bjørn Erik Melland.

Hatlehol gleder seg til å komme i gang i Rogaland.

– Det ser jeg på som en spennende mulighet til å videreutvikle meg som fotballspiller, komme til en ny plass og utfordre meg selv. Jeg har bodd i Ålesund og Vatne hele mitt liv og tror det blir sunt for meg å komme til en ny plass og nye omgivelser, sier Hatlehol.

(©NTB)