Menu
Først tre uker etter at Knut Arild Hareide (KrF) ble en del av statsrådskollegiet, har han fått en rådgiver på plass. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Hareide har fått rådgiver

Samferdselsminister Knut Arild Hareide (KrF) har omsider blitt enig med partileder Kjell Ingolf Ropstad om en rådgiver, melder Aftenposten.

Av NTB | 15.02.2020 14:31:38

Politikk: Det melder Vårt Land lørdag.

Den nye rådgiveren kommer på plass hele tre uker etter at Hareide kom inn i regjeringen. Grunnen til at det har tatt så lang tid, skal ha vært uenighet mellom Hareide og KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad som skal ha satt foten ned for kandidater som Hareide har ønsket. En rådgiver er gjerne en statsråds nærmeste medarbeider.

Hareide og Ropstad sto som kjent på hver sin side i det vanskelige veivalget til KrF. Men Ropstad har nå godkjent valget av rådgiver.

– Jeg er glad for å få med meg Stig-Øyvind Blystad inn i Samferdselsdepartementet og KrFs regjeringsapparat, sier Ropstad i en SMS til Vårt Land.

Blystad kommer fra jobben som kommunikasjonsrådgiver for KrFs stortingsgruppe. Han har tidligere arbeidet som journalist i Vårt Land.

(©NTB)

Flere nyheter: