Menu
Åge Hareide håper på en opptur i europaligaen torsdag. Foto: Terje Pedersen / NTB

Hareide håper «omvendt hårtørker» skal få slutt på Malmö-måltørken

Åge Hareides Malmö har gått målløse av banen i tre strake kamper. Nordmannen har planen klar for å få spillerne på rett spor igjen.

Av NTB | 13.10.2022 15:11:33

Sport: Torsdag er Union Berlin motstander i europaligaen. Kun seier er godt nok dersom et håp skal tennes om plass i utslagsrundene. Malmö er så langt uten poeng i turneringen.

Det største problemet i øyeblikket synes å være mangelen på scoringer.

– Vi mangler litt på det tekniske, og det er jeg ikke fornøyd med. Det er vanskelig å jobbe med den tekniske biten midt i sesongen. Dette gjøres normalt i sesongoppkjøringen, sier Hareide til Aftonbladet.

Nå handler alt om å sørge for at spillerne ikke graver seg ned. Medisinen er ingen verbal «hårtørker», heller det motsatte.

– Jeg skal faktisk stryke dem på ryggen og legge armen rundt dem i stedet for å gå på dem. Vi må ta tak i det. Det er viktig i idretten, ikke minst for de som virkelig har det i seg, slik at de kommer tilbake på rett spor igjen og gjør ting ordentlig og riktig, sier Hareide.

Sist helg måtte laget hans nøye seg med 0-0 mot Värnamo i Allsvenskan. Malmö er nummer seks på tabellen med fem serierunder igjen å spille. Mulighetene for en medalje er fortsatt til stede.

(©NTB)

Flere nyheter: