Menu
Politiet har natt til lørdag måttet gripe inn og avslutte flere fester med ungdommer her i landet. Mange er anmeldt for brudd på smittevernreglene. Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB

Har stanset flere ungdomsfester

Politiet ber foresatte følge med på hva ungdommene planlegger av festing i påsken. De siste dagene har politiet i Sør-Vest politidistrikt stanset flere fester.

Av Egil M Solberg | 26.03.2021 12:25:32

Koronapandemi: Politiet har i løpet av de siste helgene stanset enkelte fester i distriktet, men opplever at de unge i de fleste tilfeller er flinke til å følge smittevernregler, opplyser Nettpatruljen.

– Samtidig er det naturlig at også de begynner å bli utålmodige, og lengter etter å ha det sosialt sammen med venner, heter det i en melding på Facebook.

Politiet oppfordrer foreldre til å være tilgjengelige for ungdommene sine gjennom hele påsken.

Politioverbetjent Asgeir Jakobsen ber de voksne alliere seg med andre dersom de velger å dra på hytta i løpet av den kommende uka.

– Sørg for at et vennepar, naboer eller andre passer på. Ungdommene bør ikke overlates til seg selv. Ta gjerne en ekstra prat om smittevern og min om at det nå er viktig å holde ut, selv om det frister å ta en fest med venner, sier han.

Flere nyheter: