Menu
Kornelius Normann Hansen får en klem av Oliver Edvardsen etter å ha sendt Stabæk opp i ledelsen mot Strømsgodset onsdag. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix

Hansen-dobbel da Stabæk slo Strømsgodset

To scoringer i siste del av første omgang ble avgjørende da Stabæk slo Strømsgodset 2-0 hjemme på Nadderud onsdag.

Av NTB | 01.07.2020 20:02:48

Sport: Kornelius Norman Hansen fikk sin scoringsdebut i Eliteserien etter en rask kontring i det 34. minutt. Stabæk-keeper Marcus Sandberg sparket ballen til Oliver Edvardsen godt inne på Strømsgodset halvdel. Han sendte ballen raskt til Hansen som kontrollert kunne skyte ballen i motsatt hjørne.

– God kontring og god avslutning, sa Hansen til TV Norge i pausen.

Scoringen kom i larvikingens femte eliteseriekamp. Han kom fra Southamptons U23-mannskap i mai.

Åtte minutter senere var Hansen igjen frampå. Mats Goberg Solheim kastet ballen inn i feltet. Ingen av Strømsgodsets spiller var i stand til å klarere ballen, dermed var det Normann Hansen som nok en gang kunne skrive seg på scoringslista.

Det var Strømsgodset som startet best på Nadderud, men etter halvspilt omgang tok Stabæk mer og mer over. I andre omgang var Godset frampå flere ganger, men Stabæk hadde få problemer med å forsvare seg.

Med dagens seier rykker Stabæk forbi Strømsgodset på tabellen. Stabæk har startet sesongen godt med to uavgjort og en seier de tre første kampene. Mot Molde søndag ble det derimot tap 4-1.

Lagene skal begge møte Kristiansund og Rosenborg de to neste kampene.

Strømsgodset, som sto med to seiere og to uavgjort før kveldens kamp, møter Kristiansund søndag.

(©NTB)

Flere nyheter: