reklame for Sheiken Bowling
Menu
Kari Brattset Dale var som vanlig god på strek for Norge i kampen mot Montenegro i EHF Euro Cup. Foto: Nikola Krstic / NTB

Håndballkvinnene vant enkelt mot Montenegro

Norge brukte en omgang på å komme skikkelig i gang, men tok en komfortabel 32-27-seier borte mot Montenegro i EHF Euro Cup i håndball onsdag.

Av NTB | 02.03.2022 19:43:45

Sport: Strekspilleren Kari Brattset Dale førte an med fem mål i 1. omgangen som både var jevn og målrik. Norge gikk til pause med 16-15-ledelse. Totalt endte Dale som norsk toppscorer med åtte scoringer.

Bekymringsfullt for landslagssjef Thorir Hergeirssons utvalgte var det at de tungtskytende bakspillerne til Montenegro periodevis fikk det enkelt før pause.

Det norske laget fikk strammet til forsvaret i annen omgang og dro sakte, men sikkert ifra i målprotokollen. Også landslagsdebutanten i mål, Marie Skurtveit Davidsen, hadde flere gode inngripener.

EHF Cup er en turnering for lagene som allerede er kvalifisert til EM-sluttspillet i desember. Norge tar imot Montenegro i Larvik lørdag. Norge har slått Slovenia i to kamper og møter Nord-Makedonia i to kamper i april.

(©NTB)