Menu
Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen har fått på plass ny keeper foran neste sesong. Foto: Mikkel Berg Pedersen / Ritzau Scanpix / NTB

Håndball: Nygaard fra Fana til Storhamar

Storhamar henter håndballmålvakten Olivia Lykke Nygaard (21) fra Fana. Overgangen skjer etter inneværende sesong.

Av NTB | 19.12.2022 11:15:01

Sport: Hun erstatter Sofie Ege Grønlund, som har bestemt seg for å flytte hjem til Bergen etter sesongen. Nygaard har signert en treårskontrakt med sin nye klubb.

– Jeg har fulgt Storhamar denne sesongen og sett hva de har bygget opp de siste årene. Det er et lag som alltid tar steg. I fjor hevdet de seg bra i Europa League og i år i Champions League. Storhamar blir en fin utviklingsarena som vil hjelpe meg å utvikle meg videre. Og så håper jeg å hjelpe Storhamar til å ta noen steg videre, sier Nygaard til Storhamars nettsted.

I Hamar-klubben gjenforenes keeperen med sine tidligere lagvenninner Cecilie Høgseth og Marthine Svendsberget. Nygaard er opprinnelig fra Oppegård og har tidligere spilt for Aker.

Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen er storfornøyd med at laget har fått hentet inn sitt førstevalg på keeperplassen foran neste sesong.

– Vi er veldig sikre på at Olivia vil utvikle seg videre hos oss. Hun har allerede tatt ekstremt store steg etter overgangen fra Aker til Fana og er en av de beste målvaktene i ligaen så langt denne sesongen, sier Gabrielsen.

(©NTB)

Flere nyheter: