Menu
Molde-søstrene Sherin og Mona Obaidli var med å tape første kvartfinalekamp mot Byåsen i håndballsluttspillet. Foto: Vidar Ruud / NTB

Håndball: Molde bakpå etter langdrygt kvartfinaletap

Molde klarte aldri å riste av seg Byåsen i den første kvartfinalen mellom lagene i håndballsluttspillet. Romsdalingene røk 36-38 etter fire ekstraomganger.

Av NTB | 29.04.2022 22:16:00

Sport: Hjemmelaget kom til fredagens oppgjør som favoritt. Molde vant begge kampene mot Byåsen på veien mot fjerdeplassen i eliteserien, men i sluttspillet ble det mer stritt.

MHK ledet 16-12 til pause og så ut til å innfri, men i andre omgang slo gjestene fra Trondheim tilbake. Luken ble tettet på 24-24, og derfra ble det en jevn batalje. Molde tok stadig ledelsen uten å holde på den.

30-30 betød en forlenget kvartfinale. Først etter fire ekstraomganger var en vinner kåret. Byåsen tok første stikk og kan avgjøre semifinalejakten i egen hall tirsdag. Et eventuelt tredje oppgjør spilles i Molde 8. mai.

Byåsen ble nummer åtte på tabellen i seriespillet.

I midtuken vant seriemester Vipers Kristiansand 34-23 over Fredrikstad i den første kvartfinalekampen. Søndag går Storhamar i gang mot Romerike Ravens, mens Sola tar imot Fana.

(©NTB)

Flere nyheter: