reklame for Utvik Autoservice
Menu
Vipers' Malin Aune i aksjon under mesterligaen i vinter. Onsdag slo hun og Vipers til med seier over Rælingen. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Håndball: Favorittseirer for Storhamar og Vipers

Vipers Kristiansand og Storhamar fortsatte sine seiersrekker mot henholdsvis Rælingen (45-19) og Byåsen (35-20) i kvinnenes eliteserie i håndball onsdag.

Av NTB | 18.11.2020 20:23:10

Sport: Byåsen holdt følge med serietoer Storhamar fram til et kvarter var spilt. Julie Nygård satte inn 9-11 for hjemmelaget, men så satte Storhamar i gang og scoret seks strake. Til pause sto det 12-18.

Storhamar vant til slutt 35-20. Teodora Tomac og Marie Hansen ble hjemmelagets mestscorende med fem mål. For Storhamar scoret Kristin Venn sju mål.

I Kristiansand var det aldri noen tvil om hvem som kom seirende ut av oppgjøret mellom Vipers og Rælingen. Det sto 6-0 til hjemmelaget før seks minutter var spilt. Til pause sto det 24-8.

Til slutt ble det 45-19 etter Vipers’ fjerde strake kamp med over 40 scoringer. Vipers topper tabellen med like mange poeng som Storhamar etter at begge har ti seirer på like mange kamper, men har overlegent mye bedre målforskjell.

Tertnes slo Flint 33-26 i kveldens tredje kamp. Hjemmelaget ledet 7-2, men Flint kom mer inn i kampen, og til pause sto det 18-15 til Tertnes. Madeleine Hilby og Tertnes satte likevel inn et nytt støt etter hvilen og sørget for at det ble klar seier. Hilby scoret ni mål for vertene. Mari Bergum noterte seg for like mange mål for Flint.

I mennenes eliteserie vant Drammen 36-28 borte mot tabelljumbo Sandefjord og klatret til tredjeplass, tre poeng bak tetduoen Elverum og ØIF Arendal, som har spilt færre kamper.

(©NTB)

Flere nyheter: