Menu
Luc Abalo i aksjon for Elverum sist sesong. Foto: Geir Olsen / NTB

Håndball: Abalo til japansk klubb

Den franske stjernevingen Luc Abalo er ferdig med spill for Elverum og er klar for japanske Zeekstar Tokyo, melder VG.

Av NTB | 15.09.2021 14:52:17

Sport: Dermed fortsetter 37-åringen karrieren. Abalo vurderte i utgangspunktet å legge opp etter OL-gullet med Frankrike i august.

Like etter OL-suksessen var det også et alternativ å vende tilbake til Elverum, der Abalo spilte sist sesong. Norge-oppholdet ble imidlertid noe ødelagt av at myndighetene nektet håndballveteranen å returnere til Norge etter å ha spilt VM i Egypt sist vinter.

– Jeg ville slutte med håndball, men etter forberedelsene med det franske laget og mesterskapet så langt, så føler jeg meg bra. Så kanskje vil jeg fortsette likevel. Jeg må kjenne på det, sa Abalo til NRK for en drøy måned siden.

(©NTB)