reklame for Sheiken Bowling
Menu
Erik Hamrén jubler etter at Island slo Romania i semifinalen i nasjonsligaomspillet om EM-plass. Onsdag får han ikke lede laget mot Belgia ettersom han er satt i koronakarantene. Foto: Brynjar Gunnarson, AP / NTB

Hamrén får ikke lede Island mot verdenseneren

Erik Hamrén og resten av støtteapparatet til Islands A-landslag er satt i koronaisolasjon. Juniortrenere skal lede laget mot Belgia i nasjonsligaen.

Av NTB | 14.10.2020 08:53:15

Sport: Tirsdag kveld ble det kjent at tidligere Rosenborg-trener Hamrén og hans stab har måttet gå i karantene. Årsaken er at en ansatt i lokalene til Islands fotballforbund har testet positivt på koronaviruset.

Ingen spillere er berørt av tiltakene. Dermed blir hjemmekampen mot Belgia, som topper Fifas verdensranking, spilt som normalt onsdag kveld. Det islandske laget vil der bli ledet av U21-landslagets trener Arnar Thor Vidarsson og U17-trener David Snorri.

I tillegg får treneren for det kvinnelige U19-landslaget, Thordur Thordarson, ansvaret for keeperne.

Island er sist på tabellen i sin gruppe i nasjonsligaens A-divisjon etter å ha tapt sine tre første kamper med sammenlagt 1-9. England topper tabellen med sju poeng, fulgt av Belgia med seks og Danmark fire.

Island vant forrige uke 2-1 over Romania i semifinalen i nasjonsligaomspillet om EM-plass og er klar for kvalifiseringsfinale mot Ungarn i november.

(©NTB)

Flere nyheter: