Menu
HamKam-trener Kjetil Rekdal så poenget glippe på overtid i toppkampen mot Aalesund i 1. divisjon onsdag. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

HamKam tapte toppkampen på overtid – svært tett i opprykksjakten

Emil Sildnes utlignet to ganger for HamKam, men på overtid gjorde Quint Jansen 3-2-scoringen for Aalesund. To poeng skiller 1. divisjons fire øverste lag.

Av NTB | 21.07.2021 22:24:08

Sport: Overraskelseslaget HamKam har imponert og topper tabellen etter snart halvspilt sesong, men mot Aalesund fikk Kjetil Rekdals menn det tøft. Gjestene innkasserte alle poengene ett minutt på overtid.

HamKam kom best i gang og dominerte banespillet på Briskeby, men det var AaFK som tok første stikk. Elverum-gutt og tidligere HamKam-spiller Simen Bolkan Nordli sendte bortelaget i føringen etter 31 minutter.

Lagene var like langt da Sildnes utlignet seks minutter før pause.

Den hjemvendte sønn var derimot ikke ferdig for kvelden. Nordli sendte de oransjekledde i føringen på ny fem minutter ut i den andre omgangen. Sildnes ønsket ikke å la 21-åringen stikke av med alle overskriftene og svarte nok en gang.

Ett minutt på overtid var det igjen duket for AaFK-jubel. Julian Faye Lund i HamKam-buret havnet på halvdistanse, og det utnyttet nederlandske Quint Jansen til det fulle med et hodestøt.

Dermed ble alle poengene med gjestene tilbake til Ålesund.

HamKam går inn i sommerpausen med en ett poengs ledelse til Fredrikstad og Jerv på plassene bak. Deretter følge firer Aalesund ytterligere ett poeng bak.

Rekdals mannskap møter Jerv til toppoppgjør allerede i neste serierunde. Kampen spilles onsdag 18. august. I samme runde skal AaFK møter Ranheim på hjemmebane.

(©NTB)

Flere nyheter: