Menu
Lewis Hamilton stiller til start i Canada kommende helg. Foto: Hamad Mohammed / AP / NTB

Hamilton stiller i Canada: – Jeg ville aldri gått glipp av det

Formel 1-fører Lewis Hamilton måtte hjelpes ut av bilen etter målgang i Baku søndag. Han bekrefter likevel at han stiller til start i Canada kommende helg.

Av NTB | 13.06.2022 13:31:05

Sport: – Jeg er der til helgen. Jeg ville aldri gått glipp av det, uttaler Hamilton i et Instagram-innlegg.

Mercedes-føreren hadde store problemer under løpet i Aserbajdsjan i helgen, og han slet med å komme seg ut av bilen etter målgang. Briten trengte hjelp for å komme seg ut og viste tydelige tegn til store smerter i ryggen.

– Gårsdagen var tøff, og jeg hadde problemer med å sove, men da jeg våknet var jeg positiv. Ryggen er litt vond, men det er ikke noe alvorlig, skriver Formel 1-føreren med flest løpsseirer i historien.

Underveis i løpet i Baku kunne man høre Hamilton klage over vondt i ryggen, men skal man tro 37-åringen, var det aldri et alternativ å bryte, selv om man kunne se Mercedesen «sprette» rundt på banen.

– Jeg vurderte aldri å gi meg. Men den største kampen var med min egen bil, sa Hamilton i et intervju vist på Viaplay etter målgang.

Hamilton endte på fjerdeplass i Baku. Red Bulls Max Verstappen vant foran lagkompis Sergio Pérez og Mercedes’ George Russell.

(©NTB)