Menu
Sébastien Hallers operasjon av svulsten i testiklene hans var vellykket. Foto: AP / NTB

Hallers svulstoperasjon var vellykket: – Mister noen måneder

Sébastien Haller har gjennomført en vellykket operasjon etter at han ble diagnostisert med en svulst i testiklene etter overgangen til Borussia Dortmund.

Av NTB | 27.07.2022 15:20:41

Sport: Det opplyser klubbens sportsdirektør Sebastian Kehl i en video med klubbens draktsponsor 1&1.

– Operasjonen gikk veldig, veldig bra og han er på bedringens vei. Han er utrolig positiv og sa også til laget: «Gjør jobben deres, gi alt. Sørg for at når jeg kommer tilbake er vi fortsatt med i tittelkampen». Og det er det gutta vil gjøre, sier Kehl.

Etter signeringen av Haller tippet flere tyske fotballkjennere Dortmund som en virkelig reell tittelkandidat, og med det ende Bayern Münchens tiårige dominans.

På en pressekonferanse onsdag sa Kehl at Haller kan være tilbake i spill om noen måneder.

– Videre behandling diskuteres nå, men jeg kan forutsi én ting: Sébastien vil helt klart miste noen måneder.

– Vi ser på forskjellige scenarioer. Det finnes mange muligheter med troppen vår. Vi vil kun gjøre noe om det virkelig gir mening, sa Kehl.

Dortmund opplyste om Hallers helsesituasjon forrige uke. Spissen hadde følt seg uvel på trening i Bad Ragaz i Sveits, og av den grunn reist til Dortmund for undersøkelser.

Dagen etter offentliggjøringen av Hallers helsesituasjon gikk spissen ut på Twitter og takket for støtten han hadde fått:

«Takk for alle meldingene og støtten jeg har fått etter gårsdagens beskjed. Min familie og jeg takker dere», skrev Haller på Twitter.

Han ville ikke konkludere med at klubben må hente en erstatter for spissen i sesonginnledningen. Overgangsvinduet i Tyskland stenger 1. september.

Etter en grundig sjekk fant legeteamet en svulst i en av testiklene hans.

(©NTB)

Flere nyheter: