Menu
Dortmund håper på å få Sébastien Haller tilbake etter nyttår. Foto: Martin Meissner / AP Photo / NTB.

Haller håper å være tilbake etter nyttår

Dortmund-spiss Sébastien Haller kan få debuten sin for tyskerne på nyåret etter han ble diagnostisert med en testikkel-svulst i sommer.

Av NTB | 05.10.2022 10:50:57

Sport: – Sébastien og jeg møttes tirsdag, og det var da han fortalte meg at cellegiftbehandlingen hans snart vil avsluttes. Vi har store forhåpninger om at han kanskje kan bli med på laget igjen i den andre halvdelen av sesongen, sa klubbdirektør i Dortmund, Hans-Joachim Watzke, til tyske Bild.

Haller klaget på at han følte seg uvel under Dortmunds treningsleir i sveitsiske Bad Ragaz i sommer og reiste hjem for å finne ut av problemene.

I forbindelse med intensive undersøkelser fant legeteamet en svulst i en av testiklene.

– Vi vil ikke og må ikke presse ham. Det er en omfattende sykdom. Han vil få all tid i verden, fortsatte Watzke og understrekte at det er spissen selv som bestemmer seg for når han skal gjøre comeback.

Haller signerte for Dortmund fra Ajax denne sommeren for å fylle tomrommet etter Erling Braut Haaland. Dortmund har ikke fått noen optimal start på sesongen med 15 poeng på åtte kamper.

De ligger på 4.-plass i ligaen og møter onsdag kveld Sevilla i Champions League, før erkerival Bayern München venter i «Der klassiker» lørdag.

(©NTB)

Flere nyheter: