Menu
Tom Hagens forsvarer, advokat Svein Holden, mener at et konkret tips i Hagen-saken har ny og viktig informasjon. Politiet ønsker ikke å kommentere tipset. Foto: Ørn E. Borgen / NTB scanpix

Hagen-forsvarer: – Har fått meget interessant tips

Tom Hagens forsvarer Svein Holden har fått et tips som han mener inneholder ny informasjon i saken. Tipset kom etter at Hagen utlyste milliondusør for tips.

Av NTB | 24.06.2020 08:49:35

Kriminalitet og rettsvesen: – Vi har fått et ikke ubetydelig antall tips, og alle er videresendt til politiet, sier Hagens forsvarer, advokat Svein Holden til TV 2.

Han mener et konkret tips inneholder helt ny og viktig informasjon og sier at han er i dialog med politiet om dette tipset. Selve innholdet i tipset ønsker han ikke å kommentere ytterligere.

– Det kan jeg ikke gå i detalj på akkurat nå, så det får vi komme tilbake til senere, sier Holden.

Politiadvokat Haris Hrenovica sier til kanalen at han ikke vil kommentere innholdet i tipsene.

Politiet har tidligere sagt at ingen av tipsene som kom inn etter at TV-programmet Åsted Norge tok opp saken har vært vurdert interessante nok til å følges opp.

Tom Hagen valgte i programmet å utlove en dusør på 10 millioner kroner for opplysninger som kunne hjelpe til med å finne kona.

Tom Hagen ble 28. april i år pågrepet og siktet for å ha drept kona Anne-Elisabeth Hagen, som forsvant fra parets bolig i oktober i 2018. Han ble senere løslatt.

Tidligere denne uken fikk politiet tillatelse til å ransake familiens hytter som et ledd i etterforskningen.

(©NTB)

Flere nyheter: