Menu
Erling Haaland er usikker før mesterligaoppgjøret mot Sporting CP tirsdag. Foto: Martin Meissner / AP / NTB

Haaland tvilsom før mesterligakamp: – Har fortsatt store smerter

Borussia Dortmunds trener Marco Rose opplyste mandag at stjernespiss Erling Braut Haaland er usikker før tirsdagens mesterligakamp mot Sporting CP.

Av NTB | 27.09.2021 15:22:28

Sport: Rose sa på en pressekonferanse at klubben må vente til den siste treningen før de vet om han kan starte kampen. Haaland var ifølge TV 2 ikke til stede på Dortmunds trening mandag ettermiddag.

– Han har fortsatt store smerter, sa Rose.

– Jeg stoler på ham. Hvis han har spist godt, sovet godt og jobbet godt, kan det være ting går fortere enn ventet, la han til.

Også playmakeren Marco Reus er usikker før kampen.

Haaland var ikke med i troppen til helgens kamp mot Borussia Mönchengladbach. Skaden pådro Haaland seg på trening fredag sist uke. Også Reus sto over den kampen med problemer med et kne.

For Dortmunds del virket det som de manglet en målscorer av Haalands kaliber mot Borussia Mönchengladbach. De maktet selv ikke å få ballen innenfor stengene og tapte 0-1 i bortekampen. Denis Zakaria ble kampens eneste målscorer.

Tirsdag tar Ståle Solbakken ut sin landslagstropp til de viktige kampene mot Tyrkia og Montenegro. De kampene spilles 8. oktober og 11. oktober og blir avgjørende for Norges sjanser til å komme til VM.

Haaland står med utrolige 21 mål på kun 17 kamper i mesterligaen. I gruppespillet der åpnet de gulkledde med 2-1-seier over Besiktas. Ajax topper gruppen på bedre målforskjell enn Dortmund.

(©NTB)

Flere nyheter: