Menu
Erling Braut Haaland etter å ha scoret sitt åttende Bundesliga-mål. Foto: AP Photo / Martin Meissner

Haaland scoret igjen da Dortmund lekte seg mot Frankfurt

Etter for første gang å ha gått av banen uten mål for Borussia Dortmund sist helg, scoret Erling Braut Haaland igjen da Eintracht Frankfurt ble slått 4-0.

Av NTB | 14.02.2020 22:46:12

Sport: I det 54. minutt var Haaland på rett sted til rett tid. Etter et veggspill med Jadon Sancho slo Achraf Hakimi ballen inn i feltet. Der fant han selvfølgelig Haaland, som satte sitt åttende Bundesliga-mål. Han er den første noensinne som når det antallet på sine fem første kamper i ligaen.

– Jeg trodde ikke jeg skulle få ballen, fordi Haikimi skjøt så mye i dag. Men jeg klarte å lure midtstopperen, så det var bra, sa Haaland til Viaplay.

Til tross for seier og scoring var han ikke fornøyd med kampen.

– Jeg synes generelt det var den dårligste kampen jeg har spilt så langt i år. Jeg må opp noen hakk før tirsdagen.

Da tar Dortmund imot Paris Saint-Germain i mesterligaens åttedelsfinale.

– I dag var mitt fokus var på denne kampen, men om ti minutter er fokus på PSG. De er et bra lag, men det er vi også.

Haaland var i offsideposisjon foran mål, men dommerne vurderte at han ikke innvirket på spillet da skuddet passerte rett ved ham.

Det ble med det ene målet i første omgang, men kun fire minutter etter pausen doblet Jadon Sancho Dortmunds ledelse. Fire minutter senere økte altså Haaland den.

Haaland fikk spille i 78 minutter før han ble byttet ut til fordel for Mario Götze. Han gikk av banen til stående applaus da gultrøyene slo tilbake etter to tap på rad.

Etter fredagens kamp er Borussia Dortmund på 2.-plass bare ett poeng bak serieleder Bayern München.

Det tok en stund før noen av lagene fant nettmaskene. Etter 32 minutter sendte Lukasz Piszczek hjemmelaget i føringen. Kapteinen fikk ballen på sekstenmeteren og satte den trygt nede i høyre hjørne.

Med i overkant av 15 minutter igjen slo Mats Hummels gjennom til Hakimi på høyre side av banen. Hakimi dro seg innover før han slo ut mot Haaland, som ikke helt fikk kontroll på ballen. Etter litt klabb og babb endte den derimot hos Raphaël Guerreiro, som hardt satte ballen i høyre hjørne til 4-0.

(©NTB)

Flere nyheter: