Menu
Erling Braut Haaland var på Team Skaugum sammen med blant andre prins Sverre Magnus, prinsesse Ingrid Alexandra og kronprinsesse Mette-Marit. Foto: Lise Åserud / NTB

Haaland scoret i kongelig showkamp

Erling Braut Haaland rundet av en lang sesong med å spille på lag med kronprinsfamilien i en vennskapskamp i løkkefotball på Skaugum.

Av NTB | 13.06.2022 18:46:07

Sport: Det endte med 9-10-tap for Vivil IL på grus. Haaland og pappa Alfie Haaland (2) var blant målscorerne for Team Skaugum. På veien ble det også to scoringer fra prins Sverre Magnus.

Vivil er et idrettslag som jobber for å aktivisere utviklingshemmede i Asker, Bærum og Oslo.

Mandagens kamp var den sjuende i rekken kronprinsfamilien har invitert til på Skaugum, men den første etter en pause på to år.

Haaland stilte opp noen timer etter at han offisielt ble klar som Manchester City-spiller. Dagen før scoret han to av Norges mål i 3-2-seieren over Sverige på Ullevaal stadion.

I tillegg til jærbuen hadde de kongelige også med seg Barcelona-stjernen Caroline Graham Hansen på laget. Kronprinsesse Mette-Marit var utnevnt kaptein for Team Skaugum.

Oppgjøret varte i to omganger à 15 minutter. Før kampstart ble både Champions League-hymnen og den norske nasjonalsangen spilt.

Kommentatorlegenden Arne Scheie meldte om kamputviklingen over høyttaleranlegget, mens Kåre Fjørtoft var dommer.

(©NTB)

Flere nyheter: