reklame for Sheiken Bowling
Menu
Erling Braut Haaland starter på benken for Manchester City tirsdag. Foto: Rui Vieira / AP / NTB

Haaland på benken mot FCK i mesterligaen

Erling Braut Haaland får ikke starte mesterligakampen for Manchester City mot FC København tirsdag. Den norske målkongen kan komme på fra benken.

Av NTB | 11.10.2022 17:40:56

Sport: I alt står nordmannen med 20 mål på 13 City-kamper denne sesongen. Av de er 15 kommet i Premier League, mens fem nettkjenninger har kommet i mesterligaen. Forrige uke scoret han to mål mot danskene, men er plassert på benken i København tirsdag.

Julian Alvarez starter i stedet på spissplass for de lyseblå.

Kampen er den første Haaland ikke får starte for City etter overgangen fra Borussia Dortmund i sommer.

Haaland ble i fjor toppscorer i turneringen med sine ti mål, til tross for at Dortmund røk ut i kvartfinalen. I år spiller han for et lag som har som mål å gå helt til topps.

Det kan by på målrekorder for nordmannen som står med 28 mål på 23 kamper i Europas gjeveste klubbturnering. I hans debutsesong i mesterligaen med RB Salzburg ble det åtte mål på seks kamper i gruppespillet.

City-manager Pep Guardiola har plukket ut disse til tirsdagens kamp: Ederson – Joao Cancelo, Manuel Akanji, Aymeric Laporte, Sergio Gómez – Ilkay Gündogan, Rodri, Kevin De Bruyne – Riyad Mahrez, Julian Alvarez, Jack Grealish.

(©NTB)

Flere nyheter: