reklame for Sheiken Bowling
Menu
Erling Braut Haaland kjemper for å rekke torsdagens europaligaduell med Rangers. Foto: Bernd Thissen / DPA via AP / NTB

Haaland i full trening – aktuell for europaligakamp

Erling Braut Haaland er på vei tilbake fra skade og fullførte hele mandagens trening sammen med sine lagkamerater i Borussia Dortmund.

Av NTB | 21.02.2022 15:47:16

Sport: Haaland har vært ute med en muskelskade siden 22. januar. Han var ikke tungt savnet da Dortmund smadret Borussia Mönchengladbach 6-0 i 1. Bundesliga søndag, men i torsdagens europaligakamp mot Rangers, der Dortmund er bakpå 2-4 etter første kamp, kan det bli behov for den norske stjernespissen.

Lokalavisen Ruhr Nachrichten rapporterer at Haaland deltok på hele mandagens fellestrening, som ifølge VG varte i 90 minutter. Det betyr sannsynligvis at han nærmer seg å være kampklar.

Trener Marco Rose unnskyldte i helgen Dortmunds ustabile form med at Haaland har vært ute mye. Han har så langt gått glipp av 14 klubbkamper på grunn av diverse skadeproblematikk denne sesongen.

– Vi har spilt 50 prosent av sesongen uten vår toppscorer. Det har i flere kamper likevel holdt til seier, mens andre kamper har vært vanskelige for oss, sa Rose i forkant av søndagens Gladbach-møte.

(©NTB)

Flere nyheter: