Menu
Erling Braut Haaland gleder seg til å ta fatt på sesongen med Manchester City. Foto: Martin Rickett / PA via AP / NTB

Haaland gleder seg til sesongstart i City: – Skal nyte hvert øyeblikk

Erling Braut Haaland ser fram mot Premier League-debuten og er klar på at Manchester City får en glad og hardtarbeidende spydspiss kommende sesong.

Av NTB | 11.07.2022 00:20:32

Kuriosa og kjendiser: Haaland ble presentert som City-spiller sammen med resten av sommersigneringene til de lyseblå søndag. I etterkant stilte han opp på pressekonferanse, der spørsmålene haglet om hvordan han ville håndtere presset i den engelske storklubben.

– Jeg vil håndtere det som jeg har gjort hele karrieren. Jeg skal prøve å nyte hvert øyeblikk og ikke prøve å tenke for mye. Overtenkning er ikke bra for noen. Jeg skal nyte hvert øyeblikk når jeg kan og jobbe hardt, sa den norske kraftspissen.

Han gleder seg til å ta fatt på utfordringen.

– Den er stor. Det er et nytt land og en ny liga. Jeg vet hvordan det er å komme til en ny klubb siden jeg har gjort det noen ganger før. Jeg ser fram til det, sa Haaland.

Han noterte seg imidlertid «bare» for åtte målgivende pasninger i ligaen sist sesong.

– Jeg håper han vil få flere målgivende pasninger denne sesongen, sa Haaland smilende.

– Jeg spilte mot dem i mesterligaen sist sesong. Det er helt forskjellig av om man ser dem på TV. Plutselig hadde jeg ikke ballen på 25 minutter. Det er et annet nivå, hvordan de spiller og hvordan de skaper sjanser. Det ville jeg være en del av, sa Haaland om hvorfor det ble City.

– Jeg hadde bare en magefølelse på at jeg ville til City, konstaterte han.

Spesielt er samarbeidet mellom ham og midtbanegeniet Kevin De Bruyne noe City-supporterne kan glede seg til. De Bruyne er en av verdens beste «playmakere» og står bak mye av det City skaper offensivt.

Nordmannen gleder seg også til å ta del i Citys spill. Han lot seg imponere da han møtte dem i mesterligaen som Dortmund-spiller i fjor.

(©NTB)

Flere nyheter: