Menu
Erling Braut Haaland ble søndag presentert foran Manchester City-supporterne utenfor Etihad. Foto: Dave Thompson/ AP/ NTB.

Haaland-feber i Manchester: – Vi kommer til å ha en fantastisk tid sammen

Søndag ettermiddag fikk Manchester City-supporterne, som hadde møtt opp i hopetall, en smakebit av Erling Braut Haaland og resten av lagets nye signeringer.

Av NTB | 10.07.2022 15:46:22

Sport: – Jeg ble født i England og har vært City-supporter hele livet. Jeg ønsker å ta vare på hvert eneste øyeblikk, og at Pep Guardiola kan bidra til at utviklingen min som fotballspiller fortsetter, meddelte Haaland i en video publisert før spillerpresentasjonene ble satt i gang.

I solskinnet på Etihad ble den norske spisskometen presentert foran entusiastiske lyseblå supportere etter overgangen fra Borussia Dortmund.

Etter å ha klargjort hvordan nordmannen ønsker å få navnet sitt uttalt navnet, takket Haaland supporterne for den fantastiske velkomsten.

– Først og fremst er det fantastisk å se alle sammen. Jeg ser fram til alt, og jeg er sikker på at vi kommer til ha en flott tid sammen. Forventningene mine foran den nye sesongen er å ha det gøy, score mål, vinne kamper og finne min plass i laget, fortalte Citys nye stjernespiss, før han fortsatte:

– City er et fantastisk lag. Det harde arbeidet har vart en stund nå, og det skal bare fortsette.

Til slutt sendte nordmannen et stikk til byrivalen.

– Jeg liker ikke å si ordet, men det er nok Manchester United, sa nordmannen, et svar som utløste eufori blant City-fansen.

Foran et enormt antall fremmøtte ble også nyervervelsene Kalvin Phillips, Julian Alvarez og Stefan Ortega presentert.

Mandag skal Manchester City har sin første trening foran 2022/23-sesongen før turen over Atlanteren og en treningskamp Houston. City innleder Premier League borte mot West Ham 7. august.

Lørdag ble det klart at Erling Braut Haaland får drakt nummer 9 etter overgangen fra den tyske klubben.

(©NTB)