Menu
Erling Braut Haaland var på plass på City-trening i USA søndag. Her er nordmannen fra Manchester Citys presentasjon av klubbens nysigneringer tidligere i juli. Foto: Dave Thompson / AP / NTB

Haaland deltok på sin første City-trening – kan debutere natt til torsdag

Erling Braut Haaland nærmer seg sin første kampopptreden i Manchester City. Søndag var han for første gang med på lagets trening i USA.

Av NTB | 18.07.2022 14:20:43

Sport: Haaland meldte overgang fra Borussia Dortmund til Manchester City i mai, og søndag var han med på treningsøkta til sitt nye lag i Houston. Der lader Premier League-mesterne opp til en ny sesong.

YouTube har Manchester City lagt ut en video av Haalands første scoringer på City-trening. Natt til torsdag kan han få sjansen til å debutere og score for klubben i oppkjøringskampen mot Club America.

Tre dager senere venter et stormøte mot et lag Haaland kjenner godt fra tiden i Dortmund. City spiller da mot Bayern München.

En uke senere spiller Haaland og co. mot Liverpool i Community Shield. Den påfølgende uken er det ligaåpning mot West Ham i London.

Manchester City startet sesongoppkjøringen mandag 11. juli, men Haaland deltok ikke på de første klubbtreningene etter sommerferien.

(©NTB)

Flere nyheter: